Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenabíjí baterie

Od: honzik111 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. U notebooku, který se asi půl roku nepoužíval, nenabíjí baterie. Ta byla předtím nová. Potom odešla nabíječka a proto jsem ho přestal používat. Ted s vypůjčenou funkční nabíječkou nic. Pořád signalizuje 0%.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danten*
hodnocení

0x

A poté co "odešla" nabíječka jsi notebook používal z baterie, nebo ne?

honzik111

používal, dokud baterie nedošla. pak jsem ho odstavil, a ted ho chtěl znovu pustit. pokud odpojím nabíječku, okamžitě spadne

danten*

Nech ho vypnutý (a nabíjej) a asi tak po třech hodinách ho zapni.

Možná to není úplně nejlepší baterie a ta potřebuje čas na nabíjení.

honzik111

dobrá, vyzkouším. díky za radu

mkat*
hodnocení

0x

Asi je bateria celkom vybitá vybitá,a tym padom sa ťažko chytá.Ak si nechal počitač zapnuty tak ju určite celkom vybilo.Najprv by si ju mal z nejakeho stabilizovaneho zdroja trochu oživiťa potom dať na nabijačku.(Najlepšie to dať znamemu čo sa do toho trochu vyzná)Alebo skus nechat nabijačku dlhšie zapojenú.

marobod
hodnocení

0x

ahoj,mám problém.Koupil jemu si notebook toshiba satellite A350-200 a kdyz spustim hru,tak nenabiji baterie.Volal jsem prodejci a ten mi rekl ze to je v systemu,aby se pri nepretizil notebook. chtel bych se zeptat jak to mam vypnout. dekuji.martin saleta

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]