Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,
chtěl bych se zeptat co si myslíte o tomto czechcomputer.cz/... notebooku ... jaký jsou hlavně zápory ... popř. jak jste s ním spokojení . Také bych se chtěl zeptat jak jste spokjení s tímto internetových obchodem ... předem díky všem a hlavně těm co se rozepíšou díky
Kamo jo, ja byt tebou, tak nakupuju z www.alfacomputer.cz - mam s nima dobre zkusenosti + maji dobre ceny.
Myslim, ze tam nakupuje PC techniku cele Brno.
Zkus se podeivat na notebook tam, jestli te nejaky nenadchne
Dobrý den
prosím vás mohl byste mě napsat jaké systémové požadavky (RAM?grafika kolik GB, procesor ale asi i5 byste považoval za užitečné ( vyšší nevyužiju ) při hlavně hraní her typu LOTRO , WOW NFS atd.? díky
Tak jsem se tam mrknul a našel jsem tohle alfacomp.cz/... ... jak se tak dívám mělo by mít hliníkové šasi? a navíc by se dala kdyžtak přikoupit 2gb RAM co myslíte? a oproti tomu minulému mě sptoune výdž baterie ale trápí mě grafická karta ... jak myslíte že bude zvládat náročné hry třeba teď a za 4 roky? a to hliníkové šasi by mělo zlepšit odolnost ( nemyslím náraz ale hlavně aby se nepřehřál atd. ) díky za odpovědi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.