Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook Packard bell

Od: alexandr147* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den ,

chtěl bych se zeptat co si myslíte o tomto czechcomputer.cz/... notebooku ... jaký jsou hlavně zápory ... popř. jak jste s ním spokojení . Také bych se chtěl zeptat jak jste spokjení s tímto internetových obchodem ... předem díky všem a hlavně těm co se rozepíšou ;) díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Czc je v pohodě, rychlé dodání, slušné jednání, nad 10k doprava zdarma, není si na co stěžovat.

honzek*
hodnocení

0x

Kamo jo, ja byt tebou, tak nakupuju z www.alfacomputer.cz - mam s nima dobre zkusenosti + maji dobre ceny.

Myslim, ze tam nakupuje PC techniku cele Brno.

Zkus se podeivat na notebook tam, jestli te nejaky nenadchne

Pod to se podepíši.. jsem od Ostravy kde defakto "vznikli" a je to špička... spokojenost 100%

alexandr147*
hodnocení

Dobrý den

prosím vás mohl byste mě napsat jaké systémové požadavky (RAM?grafika kolik GB, procesor ale asi i5 ;)byste považoval za užitečné ( vyšší nevyužiju ) při hlavně hraní her typu LOTRO , WOW NFS atd.? díky

alexandr147*
hodnocení

Tak jsem se tam mrknul a našel jsem tohle alfacomp.cz/... ... jak se tak dívám mělo by mít hliníkové šasi? a navíc by se dala kdyžtak přikoupit 2gb RAM co myslíte? a oproti tomu minulému mě sptoune výdž baterie ale trápí mě grafická karta ... jak myslíte že bude zvládat náročné hry třeba teď a za 4 roky? a to hliníkové šasi by mělo zlepšit odolnost ( nemyslím náraz ale hlavně aby se nepřehřál atd. ) díky za odpovědi

hodnocení

0x

Zminovana Alfa je dobra, ale tady by jsem se klidne ridl podle ceny. Kterakoli lepsi PC firma zaruky resi bez problemu a vami vybrana firma je dobra. Jinak HP neni spatny stroj, stejne tak, ajko napr. Lenovo, ktere jeste Cinani nedomrsili :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]