Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna jazyku

Od: petula00* odpovědí: 1 změna:

Mám program Photo slideshow.V orig.je to angl.Dá se nastavit čeština ale nevím jak.Tady je výpis.V tom language je i čeština.

doplněno 25.09.11 18:25:

Tak nevím jak vložit do doplnění obrázek.

doplněno 25.09.11 19:29:

doplním obrázek

doplněno 25.09.11 19:39:

Je to program Digitbyt studia google.cz/...

Změna jazyku

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Obrázek musí být v JPG; návod je na FAQ ( poradte.cz/...)

Jinak já mám slide show studio od Ashampoo a tam není s češtinou prolém; prostě kliknu na settings, rozbalím language a tam si češtinu najdu; projeví se ovšem až po novém startu programu. Jak je to u vás, nevím ten program neznám (kdo je várobce?); jen některé programy vyžadují předem češtinu přidat. Ale když se vám objevuje v nabídce, tak by to neměl být ten případ,

doplněno 25.09.11 22:43:

Ten odkaz, který jste nakonec uvedl, vede na stahování nekomprimovaného instalačnícho souboru a ten se nainstaluje rovnou česky. (Na požádání).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]