Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mafia II error

Od: lukaskudrna* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli někdo neví co mám s mafií 2? (stáhnutá)

Píše mi to PhysX SDK not initialized. PhysX System Software will be Installed jediná možnost je OK dam to a nic spustim znova a to stejný...

Skusil jsem stáhnout jinou (mafii z jiné stránky) a to mi píše u Luncher .exe to stejný a u Mafia II.Exe : Vstupní bod procedury_BinkregisterFrameBuffers@8 se nepodařilo v dynamicky propojivané knihovně binkw32.dll nalézt.

Skusil jsem stáhnout ten PhysX SDK a nainstaloval jsem ho a nic...

Eště bych dodal že mi to dřív psalo žě mi tam chyby nějaký .dll který jsem dostahoval a překopíroval.

Nevěděl by někdo co stím?

Děkuji

zámek
maverick uzavřel tuto otázku
Hru si kup, warez tu opravdu nerešíme

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzek*
hodnocení

2x

Hlavne se nechlub tim, ze ji mas stazenou.

Jinak k problemu, zkus si stahnout a nainstalovat nejaky balik codecu (stahuj.cz) a nejnovejsi ovladac na grafickou kartu (u vyrobce).

Jinak stazenim z jine stranky nic nevyresis...

dzordz*
hodnocení

2x

Balíky kodeků obvykle bink neobsahují, je možné stáhnout Rad video tools ( radgametools.com/...) a případně použít dll z něj. Nemusí to ale fungovat, pokud ho hra vyžaduje, měla by už mít svůj vlastní a ve správné verzi.

PhysX stáhnete tady: nvidia.com/..., ten váš SDK je něco jiného. Jestli máte grafiku ati, nemělo by se to o spuštění physx vůbec pokoušet. Pokud ano, pravděpodobně máte upravené ovladače, takže odstranit a dát tam oficiální ati.

Jo a v první řadě zajít do krámu a mafii si koupit, problémy způsobené softwarem třetí strany jsou jaksi ..

adammm
hodnocení

0x

řeším podobný problem, mafia II mi na stolnim pc funguje normalně (mám tam Nvideu) a na NT mi to píše stejnou hlášku s tím Physx... tam mam zase GK (ATI) :( Zkoušel jsem přeinstalovat Physx ale to mi nešlo, protože tam mam nainstalovanou starsi verzi verzi Physxu a nevím jak se physx odstranuje. Už nevím co s tím a na internetu jsem četl, že na ATI má s mafii II docela problémy tak nevim.

lukaskudrna*
hodnocení

mám Nvidii GT540m 2Gb

lukaskudrna*
hodnocení

Tak jsem zkoušel všechno co jste mi řikali a dostal jsem se o trochu dál :) luncher mi to pustí, černá obrazovka a najednou se to vypne a nic to ani nenapíše a mafia II.exe porad to : Vstupní bod procedury_BinkregisterFrameBuffers@8 se nepodařilo v dynamicky propojivané knihovně binkw32.dll nalézt.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]