Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
donedávna jsem používal na svém počítači Office 2003, ale před několika dny jsem si zakoupil kancelářský balík Office 2010 a chtěl jsem používat na svém počítači obě verze zároveň. Novou verzi se teprve učím, a tak když potřebuji rychle vytvořit vzhledný dokument, vystačím si i s verzí starší, jejíž ovládání je pro mě snazší. Nainstaloval jsem tedy novou verzi na počítač a zvolil, že chci zachovat předchozí verze Office. Po instalaci však vždy při spuštění aplikace jiné verze vyskočí konfigurátor a cca 2 minuty se něco nastavuje a konfiguruje. Obě verze jsou v PC nainstalovány v jiných složkách a neměly by se teoreticky ovlivňovat.
Př.| Spustím Word 2010, normálně se spustí. Potom bych chtěl spustit Excel 2003, ale po dvojkliku se načte automaticky konfigurátor a po dokončení se Excel 2003 bez problému spustí. Když pak chci pustit jiné verze 2003 tak je to OK, ale jak spustím opět jakoukoliv aplikaci ve verzi 2010, opět musím prodělat nastavování (automatické), po jejím dokončení je možno zase používat verze nové.
Nevíte, jak to obejít, abych při změně spuštěných verzí nemusel pořád trpět toto martyrium?
Děkuji za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.