Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebovala bych poradit Na stránkách cursormania.com jsem našla krásné kurzory myši hodící se na mé stránky Zjistila jsem si tedy HTML kod a vložila ho do stránek vše sice funguje jak má ale u nadpisu stránek se oběvila nevzhledná reklama na tyto kurzory Nevíte někdo jak jí nějak skrýt nebo úplně vymazat? Kazí mi to tam dojem stránek
Poradci zde jsou sice náramně dobří, ale naposledy, když jsem koukal, tak nebyli jasnovidci.
A tím tedy myslím, že by se asi hodilo napsat tady ten vložený html kód kupříkladu. Nebo by někomu i stačilo adresu té tvé stránky a zdrojový kód se už dá obvykle zjistit, ale tak to už by bylo složitější, i když kdo ví, problém může být i jinde. Jo a z oběvila se asi osypu.
Tak v první řadě ti musím prozradit, že tenhle způsob funguje v Internet Exploreru, ale už ne například ve Firefoxu. S tím člověk uvidí jen normální kurzor. A z toho celého kódu nech jen část
To je to, co mění ten kurzor.
doplněno 25.09.11 10:42:Ach jo, ono to vložilo jako html, ne jako text, to jsem nečekal.
""
doplněno 25.09.11 10:50:Ne, je to marný, jak tady vložit html jako normální text, na to nemám dost trpělivosti to zjišťovat. Každopádně nech na stránce jen to co je v tom tagu style a má v sobě to cursor:url .
Ten kod se mi zobrazil protože odpovědi se mi přeposílají na můj mail Zkusila jsem ten HTML kod vložit na stránky ale nic žádný kurzor se neukázal Jinak Internet Explorer mám takže v tom chyba být nemůže
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.