Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak skrýt reklamní ikonu

Od: kikinka123* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den potřebovala bych poradit Na stránkách cursormania.com jsem našla krásné kurzory myši hodící se na mé stránky Zjistila jsem si tedy HTML kod a vložila ho do stránek vše sice funguje jak má ale u nadpisu stránek se oběvila nevzhledná reklama na tyto kurzory Nevíte někdo jak jí nějak skrýt nebo úplně vymazat? Kazí mi to tam dojem stránek :-D *smich*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

0x

Poradci zde jsou sice náramně dobří, ale naposledy, když jsem koukal, tak nebyli jasnovidci. *haha*

A tím tedy myslím, že by se asi hodilo napsat tady ten vložený html kód kupříkladu. Nebo by někomu i stačilo adresu té tvé stránky a zdrojový kód se už dá obvykle zjistit, ale tak to už by bylo složitější, i když kdo ví, problém může být i jinde. Jo a z oběvila se asi osypu.

kikinka123*
hodnocení

Tady je html kód na ten kurzor

naihonn*

Tak v první řadě ti musím prozradit, že tenhle způsob funguje v Internet Exploreru, ale už ne například ve Firefoxu. S tím člověk uvidí jen normální kurzor. A z toho celého kódu nech jen část

To je to, co mění ten kurzor.

doplněno 25.09.11 10:42:

Ach jo, ono to vložilo jako html, ne jako text, to jsem nečekal.

""

doplněno 25.09.11 10:50:

Ne, je to marný, jak tady vložit html jako normální text, na to nemám dost trpělivosti to zjišťovat. Každopádně nech na stránce jen to co je v tom tagu style a má v sobě to cursor:url .

kikinka123*
hodnocení

Ten kod se mi zobrazil protože odpovědi se mi přeposílají na můj mail :) Zkusila jsem ten HTML kod vložit na stránky ale nic žádný kurzor se neukázal Jinak Internet Explorer mám takže v tom chyba být nemůže :(

naihonn*

Mně se teď jak v IE Tabu Firefoxu, tak přímo v Internet Exploreru ten kurzor zobrazuje, jak by asi měl. Takže podle mě je to teď v rámci úmyslu v pořádku a už mě na tuhle stránku jen tak někdo zase nedostane.

*klik*

naihonn*
25.09.11 10:46
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]