Nejste přihlášen/a.
Zdravím, leze sledovat televzní programy na PC aniž bych za sledování něco platil nebo připlácel za net. Docela bych byl rád kdybych u sebe v PC mohl sledovat klasický český výběr, ale i některé programy kde se více vysílají komedie atd. Aniž bych používal satelit. Nejvíce bych uvítal přínos sportovní docela Eurosport, Eurosport2, Digisport a Novasport všem děkuji za odpovědi a přeji vám krásný den
Klasická nabídka DVB-T, pokud máš dostatečně silný signál, je přes TV kartu. Co se týká internetového vysílání, tak nejlepší zkušenost mám s Readon TV. Nabídka klasických českých TV je ale dost omezená a Eurosport a komedie v češtině asi nikde nenajdeš.
senman: Na téma sledování televizi z internetu na PC se diskutuje např. na poradte.cz/.... Pokud máš dostatečně rychlé a dobré internetové připojení, což je v dnešní době u internetu v ČR asi téměř samozřejmosti tak internetové televize na PC jde sledovat bez větších problémů. Jde je sledovat přímo na stránkách daných televizi a nebo jsou přímo stránky se seznamem televizi a možnosti jejích sledování, např. http://wwitv.com. Je ale asi lepší, pokud chceš sledovat internetové televize častěji používat k tomu některý přehrávač který je k tomu přímo určený. Velmi dobrý je např. Readon TV Movie Radio Player. Takové programy mají obvykle v sobě už uložené seznamy televizi z celého světa a není třena je různě na stránkách vyhledávat.
Ahojky tak díky za typy, readom je skvělej, ale přestala tam jít zničeho nic novasport, lze tam nějak vložit programy? zjistil jsem, že nejde ani britskej eurosport a an primacool
Mne v Readon taky přestala jít NOVA SPORT, ale když jsem v těchto dnech Readon zaktualizoval na verzi 7.5.0.0 tak NOVA SPORT zase začala bez problémů jít.
To není chyba programu jen je nepřístupná lajna.Někdy se to podaří obnovit,když provozovatel sežene jinou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.