Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysílání TV v PC

Od: senman odpovědí: 13 změna:

Zdravím, leze sledovat televzní programy na PC aniž bych za sledování něco platil nebo připlácel za net. Docela bych byl rád kdybych u sebe v PC mohl sledovat klasický český výběr, ale i některé programy kde se více vysílají komedie atd. Aniž bych používal satelit. Nejvíce bych uvítal přínos sportovní docela Eurosport, Eurosport2, Digisport a Novasport všem děkuji za odpovědi :) a přeji vám krásný den

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Klasická nabídka DVB-T, pokud máš dostatečně silný signál, je přes TV kartu. Co se týká internetového vysílání, tak nejlepší zkušenost mám s Readon TV. Nabídka klasických českých TV je ale dost omezená a Eurosport a komedie v češtině asi nikde nenajdeš.

bena*
hodnocení

0x

Ano, takových stránek je spousta, kde se dá online sledovat televize.

search.seznam.cz/...

vlazy*

senman: Na téma sledování televizi z internetu na PC se diskutuje např. na poradte.cz/.... Pokud máš dostatečně rychlé a dobré internetové připojení, což je v dnešní době u internetu v ČR asi téměř samozřejmosti tak internetové televize na PC jde sledovat bez větších problémů. Jde je sledovat přímo na stránkách daných televizi a nebo jsou přímo stránky se seznamem televizi a možnosti jejích sledování, např. http://wwitv.com. Je ale asi lepší, pokud chceš sledovat internetové televize častěji používat k tomu některý přehrávač který je k tomu přímo určený. Velmi dobrý je např. Readon TV Movie Radio Player. Takové programy mají obvykle v sobě už uložené seznamy televizi z celého světa a není třena je různě na stránkách vyhledávat.

juldab*
hodnocení

0x

Používej raedom nebo VLC se stránkou zapni.tv tam máš všechný český stanice.

Vysílání TV v PC
juldab*
25.09.11 15:07

Popř

Vysílání TV v PC #2
hulda

Ahojky tak díky za typy, readom je skvělej, ale přestala tam jít zničeho nic novasport, lze tam nějak vložit programy? zjistil jsem, že nejde ani britskej eurosport a an primacool :)

vlazy*

Mne v Readon taky přestala jít NOVA SPORT, ale když jsem v těchto dnech Readon zaktualizoval na verzi 7.5.0.0 tak NOVA SPORT zase začala bez problémů jít.

romix

Dobrý den chci se zeptat, mám readon a nejde mi nova sport, co s tím?

vlazy*
romix: S tím asi nic nenaděláš. Asi skončilo to internetové vysílání NOVA SPORT. Nevím zda to bylo oficiální internetové vysílání NOVA SPORT a nebo to jen tak neoficiálně někdo do internetu pouštěl. Oto ty některé internetové televize občas přestanou vysílat a nebo změní adresu ze které se to vysílá.
romix
28.11.11 10:59

Tak díky

ahasver4*

To není chyba programu jen je nepřístupná lajna.Někdy se to podaří obnovit,když provozovatel sežene jinou...:)

michnek*

Tak moc děkuju. To je bomba, už delší dobu se pachtím po tom jak shlédnout tv v PC a tohle je paráda. Moc dík.

dolis72*
hodnocení

0x

CzSkIpMedia 1.0.1.2
Aplikace

Jedna se jednoduchou aplikaci TV a Radio online, pri ktere dochazi k presmerovani na servery treti stran pomoci odkazu a embedu. Soucasti aplikace je Add Report, coz je diskuzni forum s Administratorem.

tracker.cztorrent.net/torrent/czskipmedia-1-0-1-2/174290

Vysílání TV v PC #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]