Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Directx - chyba

Od: majkl123* odpovědí: 6 změna:

Zdravím po nainstalování windows 7 mi Call of duty 4 haze chybu directx encountered an unrecovable error

Directx jsem aktualizoval i ovladace gr. karty jsem instaloval

Nevím si rady.Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Je ten Windows 7 legální? Prováděl jste upgrade z jiného systému /WinXP/ nebo to byla čistá instalace?
Je i ta hra legální?

Pokud není Windows legální, tak bych zkusil místo Windowsů nainstalovat Linux Ubuntu, do něj nainstalovat rozšíření Wine, a zkusil bych pod tím Winem rozjet Call of Duty 4. Takhle se podařilo rozjet x známých her, třeba Counter Strike, Doom, Quake, World of WarCraft, a další.

majkl123*
hodnocení

Win je legální šlo to upgrade z visty a oak jsem smazal slozku windows . old a tim i ovladace gr. karty radeon x2300

Hra je demo tudíž llegání

bena*

A kdyby jste zkusil udělat čistou instalaci Windows? Já nejsem moc zastánce upgradů, protože to dělá kolikrát problémy.

majkl123*
hodnocení

Já mam windows 7 jen v pc , ale originální cd si odvezla sestra do zahraničí. A mám problém nejdou instalovat ovladače i když instalace proběhne uspesne aero nejde zapnout i kdyz directx 9 karta podporuje.

Dá se udělat instalace z disku i s formatem?

dzordz*

Mám pocit, že aero jde zapnout až po tom, co spustíte test výkonu v Systému.

sinner

to nevadi instal dvd jde i tak jdi do zalohování a obnovení a vytvoř si disk na opravu win. mam teda win7 prof. snad je to tak i u jiných verzí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]