Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neustala restartace pc

Od: petiq* odpovědí: 3 změna:

Dobry den mám takový problem z pc když ho zapnu tak mi naskočí černá obrazovka a mam tam nějake hlašky a start windows normally stimto problemem se setkal mnohokrat vždy jsem dal start windows normally ale tedˇ když dám start windows normally tak jako vždy se objeví logo xp ale hned pochvilce problikne monitor modře a restartuje se dal jsem asi pětkrát start windows normally a pokaždé se pc restartuje nevím si stim už rady jednině mě napadlo přeinstalování pc.Předem díky za odpověd´.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

že by HDD kaput?

sinner
hodnocení

0x

To je těžký trefit přičinu na poprvé- co můžeš bez použití HDD je test RAMek projed je mem-testem memtest.org/...

Ale taky je možný že jde do haje zdroj...nebo napiš co máš za sestavu

petiq*
hodnocení

acer aspire E560-EB7L

INTEL PENTINUM D 945

250GB HDD

1GB DDR 2 RAM

nVIDIA GEFORCE 7500LE 512 MB

TV TUNER

MICROSOFT WINDOWS MCE 2005

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]