Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladače ke zvukovce

Od: jaromir83* odpovědí: 22 změna:
Zdravím, potřeboval bych prosím zjistit co mám v komopu za zvukovku. chci přeinstalovat ovladače a nevím které přesně stáhnout. ve právci zařízení jsem jméno zvukovky nikde nenašel, jen tam je otazník "Multimedialní zvukový adaptér" a potřebuje to aktualizovat/nainstalovat ovladače. icq 259689233, Dííííííííííík

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaromir83*
04.07.07 04:37
hodnocení

vyřešeno
nemecrichi

Dobrý den mám stejný problém se zvukovkou mohl byste mi poradit jak jste jej vyřešil a odkud jste stáhl ovladače? Moc bych prosil odpověď na e-mail NemecRichi@seznam.cz ... předem děkuji

Zalezi co máte za zvukovku, tato otázka je NEŘEŠITELNÁ dokud neřeknete typ- buďto na krabici, případně přímo na zvukovce to bude napsano a nebo stahnete program everest a proscenujte si pc a ukaze to typ i cca odkaz na ovladace
martin*
Caw ja mam problem take se zvukovkou ja mam AVI AC97 a musel jsem preinstalovat OS a od te doby mi nejede zvuk

leito*
hodnocení

0x
Mám stejný problém přinstaloval jsme win xp a od te doby mi nejde zvuk přes everest jsme zjistil že mam tuto zvukovku Multimediální zvukový adapter prosím o ovladač diky moc připadný odkaz kde jej stahnu nebo mi jej někdo pošlete na meil L.Filinsky@seznam.cz odpoveďi prosim na mejl
To ti everest určitě nenapsal...krom toho píše i odkaz na výrobce a tam stáhneš ovladač.
Nyní z je pro mě tohle neřešitelná otázka- nejsou informace páč multimedialní zvukový adapter jsou všechny zvukovky (jen jsi ji jinak pojmenoval)...
leito*
Základní deska:CPU typ Intel Pentium IIIE, 933 MHz (7 x 133)Název základní desky Neznámý Čipová sada základní desky Intel Solano i815EPracovní paměť [ TRIAL VERSION ] BIOS Typ AMI (03/15/01)Komunikační porty (COM a LPT) Komunikační port (COM1) Komunikační porty (COM a LPT) Komunikační port (COM2) Komunikační porty (COM a LPT) Port ECP tiskárny (LPT1) Zobrazení:Grafická karta NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation) (32 MB)Monitor Monitor Plug and Play [NoDB] (1039603688) Multimédia:Zvuková karta Neznámý Nosiče dat:Ovladač IDE Řadič Intel(r) 82801BA rozhraní IDE ke sběrnici PCI v režimu Bus Master Pružný disk Disketová jednotka Pevný disk Maxtor 5T010H1 (9 GB, IDE)Pevný disk ST33210A (3 GB, IDE)Optická mechanika HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H54NSMART-status pevného disku OK
měla by tam být integrovana zvukova karta prosim o pomoc diyk moc..
Tak opiš typ desky z papírů co máš...pokud je nemáš tak to je horší...mělo by to být napsané přímo na desce...nebo zkus jinou vezi everestu... Mimochodem nevim ke kterému OS chceš ovladače, podobný komp se mi tu povaluje a xpčka si ovladače našly
leito*
No pravě nic nemam ani papir a ani nic na desce to asi nevyřešime jo je to do xp..nenašlo to je to na dvě věci
Když pecko startuje tak to vypisuje často desku, můžeš to zapauzovat pauzou
Jo a zkus tohle: 4um.overclocking.cz/...
mě to neběhá,ale třeba to pujde tobě :)
leito*
Základní deska:CPU typ Intel Pentium IIIE, 933 MHz (7 x 133)Název základní desky Neznámý Čipová sada základní desky Intel Solano i815EPracovní paměť 192 MB (SDRAM) BIOS Typ AMI (03/15/01)Komunikační porty (COM a LPT) Komunikační port (COM1) Komunikační porty (COM a LPT) Komunikační port (COM2) Komunikační porty (COM a LPT) Port ECP tiskárny (LPT1) Zobrazení:Grafická karta NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation) (32 MB)3D-akcelerátor nVIDIA RIVA TNT2 M64Monitor Daewoo 523X [15" CRT] (WH96C03157)Multimédia:Zvuková karta Intel 82801BA ICH2 - AC97 Audio Controller [B-1]Nosiče dat:Ovladač IDE Řadič Intel(r) 82801BA rozhraní IDE ke sběrnici PCI v režimu Bus Master Pružný disk Disketová jednotka Pevný disk Maxtor 5T010H1 (10 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)Pevný disk ST33210A (3 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/33)Optická mechanika HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H54NSMART-status pevného disku OK
U jinýho everesta mi to našlo tuto zvukovku zkus mi sehnat ovladač k ni diky moc..
Zkus ten odkaz jak jsem ti dal...
leito*
Zkoušel jsme ho a nic...
leito*
Základní deska:
CPU typ Intel Celeron, 26/...
Název základní desky Tomato Board EX98 (2 ISA, 3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM)
Čipová sada základní desky Intel 82440EX
Pracovní paměť [ TRIAL VERSION ]
BIOS Typ AMI (07/15/95)
Komunikační porty (COM a LPT) Komunikační port (COM1)
Komunikační porty (COM a LPT) Komunikační port (COM2)
Komunikační porty (COM a LPT) Port ECP tiskárny (LPT1)
Zobrazení:
Grafická karta ATI Technologies,/...
3D-akcelerátor ATI 3D-Rage Pro
Monitor Daewoo 523X [15"C/...
Multimédia:
Zvuková karta Avance Logic ALS4/...

A co s timto pc pujde to sehnat?
Pe registraci je driver ke stažení třeba zde:
soundcard-drivers.com/...
leito*
Kde se mam přesně zaregistrovat nemůžu to najit

Hodně by taky pomohlo uvedení výtobce a označení základní desky.
leito*
A kde bych to mohl zjistit?
No nejlépe přímo přečtením z desky. Bývá to napsáno povětšinou někde uprostřed asi centimetovým bílým písmem. Jako příklad:
abit.com.tw/...
leito*
Může to byt toto ten odkaz mi nešel zobrazit otevřel jsme bednu ana desce je na bilim štítku napsany toto PO5A104411248180 je to ono diky za pomoc snad mi ten zvuk ještě někdy pujde
Není to ono. Hledej dál nebo si zapauzuj PC krátce po startu. Deska bývý uvedena ve spodní části obrazovky.
leito*
A jak mam pc zpauzovat po startu kde přesně mam najed do bíosu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]