Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V Google chrome nejde tlačítko zpět

Od: pleska* odpovědí: 4 změna:

prosím o radu,v Google chrome mi nejde tlačítko nástroje a tlačítko zpět.Když kliknu na záložky tak se mi to zeptá jesli jich opravdu chci zobrazit 78,pak je všechny odstraním,restartuju chrome a problžém je stejný. Pleska

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

Já mám na tyhle potíže vyzkoušený recept. V CCleaneru vyčistěte PC a pak si stáhněte nový Google Chrome. ;) Potíže mi dělá vždycky když vyjde nová verze a automatický update to nevím proč nezaregistruje.

hodnocení

2x
problém může být v tom, že nečteš to, co by jsi měl. Teda třeba to, jak a kdy tu změnu uložit, nebo máš něco tak nastavené, jak nabíhá po restartu.
Tady na poradně je zvykem, že do předmětu otázky se napíše podstata problému, v tvém případě třeba Google Chrom a pod. Potom otázku otevře ten, kdo umí okolo počítačů. "pomoc" málokoho přiláká... Asi jsi si pořádně nepřečetl návod, jak vkládat otázky!

pleska*
hodnocení

Díky za radu i upozornění co je zvykem.Problém vyřešen:)

marenka*

Plesko, jak jste to vyřešil? *modla* Mám taky Chroma a tak se ptám, kdyby mi někdy nevyšel můj způsob. Děkuju předem. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]