Nejste přihlášen/a.
Mám základní desku GEFORCE 7025 kde je itegrovaná gr.karta a chtěl bych zlepšit výkon, jakou kartu koupit? Paměť mám DDRII 2048 MB.
Děkuji.
Presne jak pise Mikihans. Nekde si zjistete, jakou mate zakladovku, jakej mate slot na grafickou kartu - toho docilite treba programem Everest - ktery je volne ke stazeni na www.stahuj.cz. Pote ti pujde poradit. Ted to opravdu nejde
Doporucuju ti ale, aby ti s tim pomohl kamarad, ktery s tim uz ma trochu zkusenosti - i s pripadnou montazi.
Stahnete si HWinfo slunecnice.cz/... a hned v prvním okne mate info o PC dejte screen nebo napište CELOU sestavu , zdroj-CPU ...ale podle mě máte tam PCI-E16x pak kolik penízků hodláte vydat... Já osobně se už dlouho dívám po této graficke-karty.heureka.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.