Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divné ikonky na liště co to je?

Od: blechta® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den občas se mi na liště v místě jak jsou hodiny tak tam, jak jsou ty ikonky tak tam se mi občas ukazují takové divné ikonky na které když najedu kurzorem tak zmizí. "viz obrázky"

doplněno 22.09.11 14:03:

Mám Win XP,SP 3,Ram 1 nebo 2 GB už nevím,CPU 2,80 Ghz

Divné ikonky na liště co to je?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vetsinou jsou to doplnky nainstalovane s multimedialnimi programy nebo s kodeky. Ted z hlavy nevim, ale myslim, ze to ma neco do cineni s titulky. Zobrazi se to, kdyz si poustite film ... pak na to staci najet mysi a zobrazi se Vam vlastnosti toho doplnku. Pokud film vypnete, je mozne, ze v trayi zustane ta ikona "zaseknuta".

hodnocení

tady je obrázek číslo 2

hodnocení

a tady je obrázěk číslo 2

Divné ikonky na liště co to je? #2
hodnocení

promiňe že jsem tam to napsal 2x ale tady je ještě jeden obrázek číslo 3

Divné ikonky na liště co to je? #3

medwed*
hodnocení

0x

Nejlepsi bude najet mysi na ikonu a ukaze se jejich nazev ale podle me to sou ikony od nejakych programu co bezi na pozadi me treba takhle vyskakuji od podpor pro divx pri prehravani videii...

dzordz*
hodnocení

0x

To snad bývají vobsub, ffd show a podobně. Viset zůstanou jen když přehrávač spadne nebo když je film na celou obrazovku a vypne se komplet přehrávač, v ostatních případech by se ikony měly regulérně odstraňovat. Jestli ale nic jiného neblbne, tak to ničemu nevadí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]