Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Driver 2

Od: vitezio* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zetptat. Mám starou hru DRIVER 2 na PS1. Když ji vložím do svoji PS2, hra jede bez problému akorát že když nastoupím do auta nemůžu z něj vyjít ven. Když hru vložím do svoji PS3, kde hra jde i ukládat, děje se to stejné hra jede bez problému, jen když v 1 misí nastoupím do auta a dojdu na určené místo nemůžu z něj vystoupit. Nevíte prosím čím by to mohlo být, máte s tím někdo nějáké zkušenosti?

Předem děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

plaky*
hodnocení

0x

Driver 1 a 2 boli jedny z naj automobilovych hier na ps1...ostatne diely Driverov co vysli je cisty odpad...ked si spravne pametam,v prvej misii dojdes iba k autu a druhou pokracujes v aute,v ktorom musis prenasledovat to druhe so sipkou...nesmies ho stratit z dohladu...alebo sa mylim...?

vitezio*
hodnocení

Ano máš pravdu, ale když sem se díval na youtube, tak tam dojel k tomu auto vystoupil z něj a nasedl do toho určenýho a sledoval sem to druhé. A já jak mile nastoupím do auta nemohu vystoupit ani když k tomu autu dojedu.

doplněno 23.09.11 16:56:

plaky*

ked si to stihol v urceny cas,nevidim,dovod,preco by to ist nemalo...ked mas hru stiahnutu z netu,skus stiahnut iny zdroj,mozno je poskodena...ine ma nenapada... *nevi*

vitezio*
hodnocení

Čas jsem vyždycky stihl, zbývalo mě tak 50 sekund. A hru mám originál, 2x CD manuál krabička.

lacky
hodnocení

0x
Trojúhelník a sipka nahoru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]