Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava notebooku

Od: vineva* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,mam noteboock TOSHIBA,je již štarší,ale jinak dobrý.Přestal mě držet při otevření monitor.Poradil by mě někdo,jak to spravit? díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zrovna včera jsem toto opravoval :)

Musíte jej rozebrat a podívat se na klouby a rozhodnout se, zda se to dá nějak opravit, nebo musíte koupit nový díl.

Ja napriklad opravoval Asus - tam vypadaji klouby viz. obr. Nechápu, proc na takhle namáhaný spoj jsou tam jen dva malé titěrné nýty. A nový kloub JEDEN! stojí 840,- .. já koupil 4 šroubky s matičkama za necelých 10kč,- a ušetřil jsem klientovi 1670,- to nepočítám práci, kterou si v servise naúčtují od 400/hod.

doplněno 22.09.11 13:01:

Napište přesný typ notebooku, mrknu se jak se rozebírá a jak vypadají panty, případně kolik stojí náhradní.

Jinak musíte odloupnout malé gumované podložky z monitoru, pod kterými jsou šroubky. Po vymontování budete moci rozebrat obrazovku na zadní díl, přední díl a střední (display) POZOR NA KABELY. Opatrně rozložit a pak jak jsem psal. Zjistit, zda se poškodil nenávratně, nebo zda se třeba nepovolily utahovací šrouby, neulomily nýty, atd atd.. rozebrání se nicméně nevyhnete.

Oprava notebooku
22.09.11 12:56

výsledek

Oprava notebooku #2
vineva*
hodnocení

TOSHIBA S1410-604 snad stačí toto.Je tam toho napsáno když tak víc.Zatím jsem to nerozdělávala.Třeba na něco přijdete.zatím dík

Našel jsem jen toto.

Odmontování displaye:

irisvista.com/...

Celkové rozebrání notebooku:

irisvista.com/...

Po rozkliknutí náhledu obrázku se objeví větší se znázorněnými šroubky...

doplněno 02.10.11 15:22:

Jo a cena náhradního dílu je 1788,- za jeden kloub.

nahradni-dily.abax.cz/...

Zdravim na Acer aspire by se ohledně pantu něco nenašlo dik

potřebuji přesné typové označení

Acer Aspire 5738Z dik

Nahradni dily :

nahradni-dily.abax.cz/...

Navod jak rozebrat:

Sice je to k rozebrani LCD, ale myslim, ze k pantum se stejne dostanete az po odmontovani te obrazovky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]