Nejste přihlášen/a.
Chci si stáhnout hru na cztorrent.cz a píše mi to, že nemám přístup k torrentům, do té doby sem si mohl klidně stahovat, co to znamená? Musím se zaregistrovat?
Je to kvuli pretizeni musis se zaregistrovat neregstrovani nemuzou od vcerejska stahovat...
Je to udelany tak, ze ke starsim nez asi 14 dni nebo mesic maji pristup vsichnni, registrovany o neco k novejsim, a k tem uplne nejnovejsim maji pristup jen "VIP", co si clenstvi zaplatili, nebo ziskali hodne bodu treba za upload.
Nepis kdyz nevis tohle je novy narizeni na trackeru ty chytroline -
Zastavení registrací a změny :: mrskman :: 20.9.2011 12:13Od včerejšího rána není možné stahovat bez registrace. Zároveň jsme registrace na nějakou dobu zastavili. Důvodem je přetížení, ke kterému docházelo ve špičkách. Chceme registrovaným uživatelům nabídnout co nejvyšší kvalitu a takhle to nebylo možné, protože ve špičce se po webu pohybovalo 6-7 tisíc uživatelů a z toho byly pouze 2-3 tisíce registrovaných.
A člověk by si myslel, že jsou jednoduchý vyhledávací web + hostování souborů v řádech desítek kilobajtů + tracker naprosto nenáročné na server, traffic taky veškerý žádný. No zjevně jsem si to myslel špatně
Děkuju, ale další problém, když se chci registrovat, tak mi to píše, že počet registrací vypršel a do té doby sem se neregistroval ani jednou.
No on přístup provozovatelů je celkově dost prasáckej, do doby kdy jsem pěkně platil a měl ratio 2 (200GB ode mne 100GB stažených) šlo vše, ale co mě vadí je že 100GB naseadovanejch nestačí k bezplatnému přístupu, a prdel je, že po cca 5měsících absence mi nick zrušili zcela = to je loupež na obyč userech, můžou tvrdit co chtějí, jak je provoz drahý atd. ale nikde se nikdy nikdo nedozví jak je to doopravdy. Ve chvíly kdy za provoz trackeru chtějí platit se pohybují za hranou zákona.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.