Ahoj mam problem s icq 5. 1, pokazde kdyz se prihlasim ukazi se mi jen kontakty ktere jsou on line, jak na to abych je tam videla vsechny?a jeste dotaz jeden, kamaradka, ktera se chce prihlasit na icq tak ji to stale ukazuje chybu skriptu, co s tim? dekuji za odpovedi
Ve verzi 6 se zobrazení off-line kontaktů nastavuje takto: v menu Contacts - Show/Hide - Offline Contacts. Ve starší verzi je to podobné. S tím scriptem nevím.
al bunda*
Já k tomu jen dodám, že z atlas.cz si může stáhnout ICQ přímo v češtině, kdyby měl problém s anglinou. BTW ICQ6 mě nějak neoslovilo...
A já si tedy dovolím taky ještě malou poznámku, že dle některých ohlasů jsou s českou verzí ICQ z Atlasu nějaké problémy. Možná je to už vyřešené, opravdu nevím, českou verzi nepoužívám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.