Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se pripojit do routeru když to odmítá

Od: medwed* odpovědí: 21 změna:

Dobrý den mám technický dotaz mám doma router na který so normálně připojím z pc i z ntb ovšem z druhého ntb mi to nejde a píše mi to hlášku že mám špatný heslo nebo nick což je divný protože je to po resetu routeru a heslo je admin a nick taky na což se mě router vubec nepta rovnou pise ze heslo a nick je spatny zkousel sem to i na wifi i pres kabel a porad stejny poradte mi prosim sem bezradnej dekuji moc vsem za napady a rady.

Jak se pripojit do routeru když to odmítá

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkuste jiný prohlížeč. Je možné, že ste si v tom ntb nechal pamatovat login i heslo (samozrejme špatné) a proto se to nyní neptá, ale rovnou vyhodí tuto hlášku. Nebo se podívat do správce hesel a ono špatné heslo odmazat.

medwed*
hodnocení

Bohuzel ani tyto varianty neprosly prohlizece jsem zkousel 3 jine operu IE a maxthon a heslo si to nezapamatovalo protoze ja ho vubec nezadaval automaticky to pise ze heslo je spatne zkousel sem i koukat do spravce hesel ale tam nic neni...

Zkontrolovat síťové neastavení, ale když s routerem komunikujete (vrátil chybovou stránku) tak netuším, kde může být problém. Snad ještě ... zadáváte do prohlížeče pouze IP adresu, nebo máte někde vytvořený zástupce vedoucí přímo k nějakému nastavení už uvnitř routeru?

A ještě mě napadlo projet pc ccleanerem. Treba je nekde neco nacachováno [: nakešováno :] ...

mimochodem, proč se potřebujete hlásit ze třech PC do nastavení routeru? Přeci router jednou nastavím a basta :) Krom měnění hesla a filtrování MAC adres síťovek si ani nedovedu představit, proč se tam hlásit pravidelně z vícero zařízení...

medwed*
hodnocení

Zadavam klasicky 191.168.1.1 je to pristupova IP do routeru je napsana primo i na routeru dokonce i s heslem a jmenem admin admin. Jeden ntb ma manzelka pc je u souseda a druhej ntb mam ja svuj osobni z kteryho se tam potrebuji dostat z ostatnich sem tam sel jen kvuli vyzkouseni jestli je problem jen u me nebo vsude a nebyl z pc i ntb manzelky se pripojim z mojeho ntb ne. Je pravda ze normalni clovek jednou nastavi a konec ale ja sem takovej experimentator a ted sem resil sparovani s druhym routrem proto jsem potreboval pristup z meho ntb a ne abych musel porad na jiny pc a ntb. Trapi me to proto ze mi to normalne slo a ted nejde a uz jsem vyzkousel mozne i nemozne a porad nic...

vyzkousejte z jineho profilu ...

r3ndy*

Taky se mi to teď stalo ale bohužel nikde jsem řešení nenašel (pouze tuto diskuzi). Dělá mi to úplně to samé na pc i ntb na obou w7 64bit jedná se o router TP-link TL-WR34G v2.22. Router se mi povedlo nastavit až na jiném ntb s win. XP 32bit tak nevím jestli to s tim nemá něco společného. Ještě mě napadlo zkusit nabootovat minixp a přes prohlížeč se zkusit dostat do routeru ale to neřeší otázku proč se nelze přihlásit normálně.

u sedmiček to může dělat povolený protokol IPv6 -> zakázat ve vlastnostech bezdratoveho adapteru -> restart -> vyzkouset.

můžete také vyzkoušet zakázání služeb : Zprostředkovatel domácích skupin a Naslouchací proces domácí skupiny.

Start -> spustit -> napsat services.msc (enter) -> spustí se okno služby, kde vyhledat jmenované procesy a v jejich vlastnostech změnit typ spuštění z Automaticky na Ručně či Zakázáno.

Opět restart a vyzkoušet.

mimoto, pokud chcete využívat windows XP uvnitř windows 7, nemusíte přebootovavat, nebo dokonce instalovat jiny OS. Staci si ze ček stranek microsoftu stahnout Virtual PC s XP modem a muzete spouste XPcka uvnitř. Virtualizace zkratka. microsoft.com/...

medwed*
hodnocení

Mam taky podobny model TP-Link zajimavy je ze to nikdy nedelalo az ted...

dzordz*

To nepomůže, ten virtuální stroj nemá přímý přístup k hw, win7 jako host pouze poskytuje vybraná zařízení. Potřeboval jsem takhle xp kvůli usb a naprosto bez šance, jestli to nejde ve win7, v těch virtuálních xp to taky nepůjde.

Asi jsme resili stejny problem, ale me to prave XP mode vyresil. Potreboval jsem takto rozchodit hw zarizeni pripojene pres USB a normalne jsem se z XP na nej dostal.

Nicmene k problemu. Pokud mu sitove nastaveni v 7kach nedovoluje pripojit na router, myslite, že to nepujde ani z XP? Vsadil bych se, ze jo. Nicmene pokud zakaze IP6 a i ty sluzby pro homegroup, tak to uz pujde...

dzordz*

To jo, když se zakážou, tak to z win7 půjde určitě.

S tím xp mode možná máte pravdu, teď tu čtu, že se to prý nějak dá udělat, aby společné připojení fungovalo jako switch, předřazený oběma síťovkám. Mně to fungovalo jako router poskytující NAT, za kterým byly ty xp, ale nějaké extra nastavení tam myslím nebylo.

medwed*
hodnocení

Tak mudrcove a mudrlinky problem vyresen. Urcite se ptate jak a bylo to velmi jednoduchy tu zavadu zpusoboval antiviru NOD 32 odinstaloval sem a hned po restartu to jde jak hodinky...

r3ndy*

No tak to je fakt,já používám ESS 5 ale kvůli tomu ho zatim odinstalovávat nebudu. :(

1bugy1

Mate pravdu robi to NOD Anti. . Problém som vyriesil jednoducho v nastaveniach v priecinku "web a mail" date "filtrovanie protokolov" dalej stlačíte "vylucene IP adresy" a tam date vynimku "pridaj adresu IPv 4" a napisete adresu routera "192.168.1.1. " a problem vyrieseny.

bena*
hodnocení

0x

Držel jste tlačítko RESET alespoň 10 vteřin? Navrhuju si vzít nebo stáhnout uživatelskou příručku ke směrovači /routeru/ a řídit se pokynů na ní. Vyhledat by jste ji měl na stránkách výrobce, v krajním případě někde Seznamem nebo Bingem vyhledat na jiných stránkách.

Nezapomeňte Wifinu zabezpečit technologií WPA-PSK nebo nejlépe WPA2-PSK (Personal).

medwed*
hodnocení

Prave ze vsechno toto jsem zkousel od resetu od tovarniho nastaveni ale porad to hlasi to same co je na obrazku... Z dvou pc se pripojim ale z ntb z ktereho potrebuji ne a tohle mi to pise tak nevim...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Admin-admin je pro přístup na router. Nepleteš si to náhodou s názvem a heslem sítě?

medwed*
hodnocení

presne tak a na router se potrebuju dostat mam dva ntb vedle sebe na stole z jednoho se dostanu bezproblemu a druhy mi pise tu chybu...

ahasver4*
hodnocení

0x

Taková volovina jako zapnutý Caps Lock to nebude?

medwed*
hodnocení

*smich*Ne stava se mi to ale tentokrate jsem to kontroloval mezi prvnima...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]