Nejste přihlášen/a.
Zdravím, před časem se mi u mého notebooku (HP 6555b) dostalo něco do portu na sluchátka. Tzn. že pokud tam ty sluchátka chci dát nejdou tam dát celé, hudba nebo film v nich hraje, ale musím je furt přidržovat. Snažím se to dostat ven, zkusil jsem už všechno špendlík, párátko, kancelářskou sponku, dokonce jsem se to snažil vysát vysavačem Kousek jsem ven dostal, ale jinak se to ještě zhoršilo, protože teď ta hudba (i když ji nepustím na sluchátka) nehraje vůbec (zajímavé ale je že zvuky třeba ze Skypu fungují...) Na opravu ho dát nemůžu, jelikož ho potřebuju každý den. Poraďte prosím, jak to dostat ven. Děkuji mnohokrát
Tak změna, ven se mi to povedlo dostat, ale zvuk nefunguje (sluchátka jakžtakž ale normální reproduktory ne) Hudba, Filmy, zvuky při spuštění počítače, ty všechny nefungují, zajímavé ale je, že pomalu jedinné co funguje je třeba zvuk u přihlášení se na Skype. Myslím že teď už jinou možnost než ho dát na opravu nemám myslíte ale, že je ještě co opravovat, že se ten zvuk ještě někdy rozchodí? Děkuji mnohokrát
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.