Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace Win 7

Od: sword® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den prosím Vás je možné nainstalovat na PC AMD Athlon XP 2500+ 1,83GHz ,768MB Ram nainstalovat Win 7.

Děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já jsem proti. Systém sice fungovat bude, ale s tak malou pamětí je to spíše o nervy. Procesor už dneska není taky žádené dělo. WIN7 bych si troufnul používat od 1GB RAM a výše, ale ani to 1GB většinou není dostatečné. 2GB jsou pro mně u WIN7 minimum pro dostatečnou rychlost. A nejlépe dvoujádro. Vám bych tedy doporučoval raději ty XPčka. Máte jistotu že Vám pojedou svižně

dzordz*
hodnocení

2x

Na P4 3.0GHz s 1GB ram (původně bylo víc, ale zůstal už jen jediný funkční modul) jedou sedmičky hezky a bez problémů, programy fungují stejně jako fungovaly v xp (kdy tam byla ještě ta větší ram), systém funguje líp.

Vaše sestava ovšem může být těsně pod hranicí, kdy to začne být nepříjemné a zabržděné.

honzek*
hodnocení

0x

Myslim ze by nemel byt problem, ze ten procesor neni "az tak starej". Ovsem starsi procesory nepodporuji nektere vypocetni aplikace, ktere XP vyzaduji.. Osobni zkusenosti nemam.

cinematic*
hodnocení

0x

Problém vidím hlavně v nedostatečné velikosti RAM, procesor by to mohl utáhnout, ale i tak bych instalaci W7 na tuto konfiguraci nedoporučoval, viz.: windows.microsoft.com/...

Windows XP by byly rozhodně lepší volbou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]