Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nainstalovat system na SD kartu

Od: bohousek9* odpovědí: 6 změna:

Koupil jsem si novou VERBATIM SecureDigital SDHC Class4 32GB chci na ni v netbooku nainstalovat windows 7 ale na začatku instalace kde zadavam disk na ktery se ma windows instalovat se nezobrazi.karta je v pořadku protože stolni pc ji načte bez problemu v čem je tedy problem?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jakou verzi win pouzivate? nejspis win instalace neobsahuje drivery ke ctecce karet. Proto je napr. u win XP na zacatku moznost pridat driver.

bohousek9*
hodnocení

verzi win 7 ultimate ale zkousel jsem i professional a problem je stejný.nenašel jsem moznost pridat driver ale je tam moznost nacist ovladac mozna je to to same?

Ano, je to to same

bohousek9*
hodnocení

a mužete mi nejake ovladače na windows 7 doporučit protože jsem žadné nenašel mam netbook Acer Aspire One ZG5

doplněno 21.09.11 15:46:

takže stahnul jsem najaky ovladac a a chci ho nainstalovat kliknu na prochazet a při vyběru z disku tak tam je i ma SD karta!to je snad blby vtip?!když ho zobrazi timhle zpusobem proc ne při vyberu kam mam windows nainstalovat?

chlamak*
hodnocení

0x

Nemam poneti, ale pri zavadeni winu si myslim, ze problem bude v podpore biosu. Ten musi videt na kartu si myslim...

bohousek9*
hodnocení

mam jeste jednu SD kartu kterou pred tydnem videl bez problemu...ted vidi jen vnitřni pamět 8 GB a hardisk z ktereho instaluju windows a to je me na ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]