Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si novou VERBATIM SecureDigital SDHC Class4 32GB chci na ni v netbooku nainstalovat windows 7 ale na začatku instalace kde zadavam disk na ktery se ma windows instalovat se nezobrazi.karta je v pořadku protože stolni pc ji načte bez problemu v čem je tedy problem?
Jakou verzi win pouzivate? nejspis win instalace neobsahuje drivery ke ctecce karet. Proto je napr. u win XP na zacatku moznost pridat driver.
verzi win 7 ultimate ale zkousel jsem i professional a problem je stejný.nenašel jsem moznost pridat driver ale je tam moznost nacist ovladac mozna je to to same?
a mužete mi nejake ovladače na windows 7 doporučit protože jsem žadné nenašel mam netbook Acer Aspire One ZG5
doplněno 21.09.11 15:46:takže stahnul jsem najaky ovladac a a chci ho nainstalovat kliknu na prochazet a při vyběru z disku tak tam je i ma SD karta!to je snad blby vtip?!když ho zobrazi timhle zpusobem proc ne při vyberu kam mam windows nainstalovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.