Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakého zvolit pošťáka pro maily

Od: eliss* odpovědí: 11 změna:

Zajímalo by mě jestli používáte nějakého pošťáka, tzn. program, kde si můžete prohlížet maily z více adres. Jde například o to že já mám 4, z toho dva na seznamu a neustálé přehlašování mě nebaví. Do teď mi vyhovoval seznam pošťák, ale poslední dobou dost blbne a špatně se mi zobrazují přílohy atd.
Hledám tedy alternativu, nějaký bezpečný nenáročný program, který nezabírá moc místa.
Jestli máte nějaké tipy sem s nimi

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzek*
hodnocení

2x

Vynikajici, podle meho je Thunderbird od Mozilly. Je jednoduchy, nenarocny na hardware pocitace (nezatezuje), funguje spolehlive.

U verze nizsi nez 6 se da doinstalovat miniaplikace, ktera Vam Thunderbird spusti po spusteni windows, minimalizuje do prave listy a v nastavenych intervalech kontroluje emaily. Takze o nem vubec nevite a kdyz Vam dojde email, tak upozorni.

doplněno 19.09.11 11:17:

Jelikoz si myslim, ze ta miniaplikace je velmi dobra, tu je jeji nazev, at ji nemusite hledat minimizetotray plus

eliss*
hodnocení

děkuji, mám pocit že jsem ho zkoušela a něco mi vadilo, už se nepamatuji, vyzkouším znova

honzek*

Urcite zkuste znovu a zvyknete si. Kdyby byl nejaky problem, tak napiste, treba soukromou zpravu a poradim.

Postaku jsem vyzkousel mraky, ale uz asi paty rok jsem u Thunderbirdu ;)

eliss*
hodnocení

Jsem na něj zvědavá, stáhnu si tedy nějakou tu starší verzi a pak tu miniaplikaci, jsem zvědavá

hodnocení

2x
Já používám Operu, na všechno, jako prohlížeč i jako pošťáka. Mám ji jiz hodně dlouho a maximální spokojenost.
honzek*

Na net pouzivam vyhradne Operu. Nechapu proc tolik lidi preferuje Chrom nebo Firefox. Asi dobra reklamni masaz, jinak nevidim duvod.

eliss*
hodnocení

ani nevím proč používám firefox, nejvíc mi vyhovuje to uspořádání atd.

explorer zakopat a zahrabat

bena*

"explorer zakopat a zahrabat" - Echm, takže Vy chcete být bez plochy, nabídky Start a vůbec celého Průzkumníka Windows/Tento počítač/? To nevím, co by jste dělal/a.

Internet Explorer 9 je velmi povedený rychlý a bezpečný prohlížeč...

K otázce: Thunderbird špatný není, ale výborný program je Windows Live Mail nebo pokud máte nainstalované Officy, tak možná tam najdete Microsoft Office Outlook - též skvělý pošťák. Ve Vistách je Windows Mail, ten je také výborný. V XPéčkách je Outlook Express, ale ten už je celkem zastaralý a nemá antispamový filtr, takže ten bych asi moc nedoporučoval.

Pokud chcete ale opravdu profesionálního pošťáka, pořiďte si The Bat!

doplněno 19.09.11 17:44:

Ještě k nastavení - příchozí pošta buď POP3.seznam.cz (port 110 nebo lepší 995 - ten je zabezpečený), nebo IMAP.seznam.cz (port 143); odchozí pošta SMTP.seznam.cz (port 25) nebo lepší si zjistit SMTP poskytovatele.

hop®

Velký souhlas s Benou, používám Internet Explorer i Outlook Express už od dob kdy nic jiného snad nebylo a jsem stále spokojen a nevidím důvod ke změně! *palec*

eliss*
hodnocení

snažím se ten tb nastavit, ale je fakt že to není jen tak *smich* pro takového amatéra jako jsem já

jinak operu nepoužívám ani prohlížeč, tak to asi nic

hodnocení

0x

Koma mail - na flešce, portable, česky, jednoduchý, pro mnoho účtů.

slunecnice.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]