Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi FB

Od: swag* odpovědí: 7 změna:
Včera se mi něco stalo s počítačem, teda asi ne s počítačem.. No, vůbec tomu nerozumim, ale když sem šla na FB, tak se nedalo na nic kliknout a vyskočilo mi okno s tim, že stránky nereagují, že mám buď počkat, nebo odejít ze stránky.. Zkusila jsem to na druhym počítači a to samý. Všechny ostatní stránky fungujou.Včera večer se to takhle seklo a ani teď to nefunguje. Máte někdo ponětí čím to je? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

To není chyby ale požehnání...:)Ale vážně,neblokuje Vám to antivir nebo firewall?

lukasb*
hodnocení

0x

Popř. zkusit vymazat kompletně cookies,protokoly atd.
Nebo přeinstalovat prohlížeč. Budeš pak mít jistotu zda byl problém v něm nebo je někde na"internetu"(u poskytovatele atd.)

swag*
hodnocení

Zkusila jsem oboje, ale ani tohle nepomohlo.. :(

ivik*

Od včerejška se tam taky nemůžu dostat a klikám a ono to nějak divně skáče sem a tam,objevuje se dokola , že stránky nelze zobrazit nebo najít...

ahasver4*

Pokud to dělá více lidem,je pravděpodobné,že chyba je na jejich straně...

hodnocení

0x

Že by nás konečně potkalo neobyčejné štěstí a FB se odebral do věčných lovišť? Bohužel tolik štěstí asi mít nebudem a časem to zase rozdejchaj.

ahasver4*
18.09.11 20:34

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]