Nejste přihlášen/a.
dOBRÝ DEN, CHCI SE ZEPTAT JAK TAM DALI TY HRY? S TÍM ODKAZOVÝM OBRÁZKEM? Děkuji www.porse.cz/Onli/...
To: jfjfjfjjfjf alias @mutozen,
pročpak se nepřihlásíš pod svým uživatelským jménem a vymýšlíš si pořád nějaké nové anonymní hesla?
Jak už jsem tady na poradně psal, i sám dobře víš, že jsem ti ten web uděla a měl jsi tam i ukázku jedné hry.
Na jedné stránce jsi měl obrázek hry + odkaz na tvojí další stránku a na té nové stránce jsi měl vložen HTML tag na načtení hry z tvého FTP.
Jó, když má někdo rychlejší ruce, než mozek, to je potom těžké.
Radím ti naposledy:
1)
a) otevři si tvojí stránku - nasehry.mzf.cz/...
b) v admin menu ( úplně nahoře šedý pás) vyber položku "Přidat obsah"
c) v okně "Titulek"napiš Army Training
d) vyber "Full HTML"
e) klepni na modrý nápis "Disable rich-text"
f) do okna nakopíruj kód z tohoto odkazu sourcepod.com/...
g) klepni na "Nastavení URL"
h) do okna URL alias napiš army-training
i) Ulož
2)
a) tevři si tvojí stránku - nasehry.mzf.cz/...
b) na stránce vyber možnost "Upravit".
c) text formátu zvol "Full HTML"
d) klepni na modrý nápis "Disable rich-text"
e) do okna nakopíruj kód z tohoto odkazu sourcepod.com/...
f) klepni na "Nastavení URL"
g) do okna URL alias napiš strilecky
h) Ulož
Tuto stránku si nech jako ukázkovou a dokud to nepochopíš, co a kam máš napsat,
přečti si bod 1) - nejdříve vytvoříš stránku s flash hrou
přečti si bod 2) - až budeš mít hotový bod 1) můžeš pokračovat u bodu 2) , ne naopak.
Pokud ani tohle nepochopíš, řekni někomu z rodičů ať ti dají pár tisíc a určitě se najde někdo, kdo ti ten web vytvoří celý.
Nějak jsi nepochopil i příspěvek od jiných rádců, který ti jasně napsal, že máš začít na stránkách "Jak psát web"a potom si chodit pro rady, věcné rady.
Otázky kam to mám dát a co tam mám dát patří do IT školky.
Ještě ti tady dám odkaz na vložení více "obrázků - odkazů"vedle sebe s popisem a ovládáním hry a obrázek, jak to bude vypadat.
Jde o to, umět formátovat tabulky.
Doufám, že neporuším pravidla poradny a pokud ano, tak se velice omlouvám a prosím o smazání příspěvku.
Reaguji na to, že dotazy ohledně vkládání Flash her na webové stránky je pro běžného uživatele matoucí a někdy nepochopitelné.
Pokročilý webmaster má také hodně práce s nahráváním Flash her na web a tak jsem věnoval čas na vytvoření programu, který dokáže vše udělat za vás.
Stačí znát přihlašovací údaje na FTP, vytvořit adresář "game"nebo podobný v rootu webu. Ze seznamu her (cca. 300) vybrat tu, která je vhodná, stáhnout jí do databáze a mít ji tak kdykoliv k dispozici. V databázi je obsažen jak popis hry, tak i instrukce k ovládání hry + 3x náhled hry. Všechny uvedené položky lze měnit dle libosti. Jako další věc je umožněno vytvářet si vlastní tabulky s kategorií a do ní případně kopírovat hry z databáze.
Jelikož jsem s tím měl hodně práce, nabízím program jako Trial na 14 dní a 10x download + 10x upload hry na web.
Hry jsou stahovány ze serverů nabízejících free swf hry pro vaše weby.
Více zjistíte zde:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.