Harddisk _ rezervní Po jednom vypadnutí PC, kdy jsem musel dát vše odborníkovi, jsem si zakoupil rezervní harddisk. Domníval jsem se, že vše bude jednoduché. Je, ale... Přímo v obchodě jsem požádal o zprovoznění, protože jsem neměl žádné zkušenosti. Připojil jsem rez.harddisk k PC,po chvilce se nahrávání knihovny ztratilo z monitoru. Když jsem otevřel rez. harddisk, tak jsem zjistil, že vše z PC je tam staženo. Domnívám se. Problém je, že vše se ukládá samo, ať chci nebo nechci. Z PC se uložil do rezervy film, tak jsem ho z PC vymazal. Při zapojení rez.harddisku se film vymazal? Co jsem udělal špatně.Jak se vlastně má s rezervním harddiskem pracovat správně? Děkuji vše za radu.
Máš nastavenou automatickou synchronizaci. Tzn, že změny provedené v počítači se provedou i na externím disku. Myslím, že je k tomu disku program, který to řídí a ten bys měl prostudovat.
Externí harddisk mám připojenej přes USB k routeru a používám ho na zálohy ze všech počítačů co mám. Win 7 to umí samy dělat si pravidelný zálohy, ale já používám Acronis True Image. V případě velkýho problému je obnovení systému do podoby maximálně týden starý otázka hodiny.
Při správným nastavení se o vše stará Acronis a zatím mě nezklamal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.