Nejste přihlášen/a.
Hledám nějaký program, v kterém by se daly tvořit titulky, s jediným požadavkem - rychle
Kdysi jsem měl jeden takový přímo ideální, měl malý náhled na video, dala se měnit rychlost přehrávání, pauzovat, vložit nový titulek, skákat po snímcích a nastavit přesně jeho začátek a konec, vepsat text a hnedka jet dál. Uměl také načíst už hotové titulky a vytvořit identickou časovou stopu, která se pak jen vyplnila texty, nebo tvořit několik stop naráz, např různé jazyky nebo verzi pro neslyšící. Název programu jsem samozřejmě už zapomněl.
Na výstupním formátu, změně fps, rozdělení na části nebo takových věcech mi nezáleží, to asi zvládne pak jakýkoli program. Nakonec nezáleží ani na platformě, může být i pro linux.
Takovejch jsou zpousty. Zkus tento jednoduchej tomzavodny.cz/... nebo subtitleproc subtitleproc.sourceforge./... nebo zposty dalších
To nee, nepotřebuju vkládat hotové titulky do obrazu, jako hardsubs. Chci vytvořit soft titulky v samostatném textovém (sub, srt) souboru, aby se nemuselo všechno číslování a časování psát ručně, programy na to jsou, jen jsem zatím nenarazil na takový, jaký si představuju a jaký jsem před lety používal. Zatím nacházím spíš programy pouze na modifikaci, přečasování nebo posouvání, než editory pro komplet vytvoření od začátku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.