Nejste přihlášen/a.
Hledám nějaký program, v kterém by se daly tvořit titulky, s jediným požadavkem - rychle ![]()
Kdysi jsem měl jeden takový přímo ideální, měl malý náhled na video, dala se měnit rychlost přehrávání, pauzovat, vložit nový titulek, skákat po snímcích a nastavit přesně jeho začátek a konec, vepsat text a hnedka jet dál. Uměl také načíst už hotové titulky a vytvořit identickou časovou stopu, která se pak jen vyplnila texty, nebo tvořit několik stop naráz, např různé jazyky nebo verzi pro neslyšící. Název programu jsem samozřejmě už zapomněl. ![]()
Na výstupním formátu, změně fps, rozdělení na části nebo takových věcech mi nezáleží, to asi zvládne pak jakýkoli program. Nakonec nezáleží ani na platformě, může být i pro linux.
Takovejch jsou zpousty. Zkus tento jednoduchej tomzavodny.cz/... nebo subtitleproc subtitleproc.sourceforge./... nebo zposty dalších
To nee, nepotřebuju vkládat hotové titulky do obrazu, jako hardsubs. Chci vytvořit soft titulky v samostatném textovém (sub, srt) souboru, aby se nemuselo všechno číslování a časování psát ručně, programy na to jsou, jen jsem zatím nenarazil na takový, jaký si představuju a jaký jsem před lety používal. Zatím nacházím spíš programy pouze na modifikaci, přečasování nebo posouvání, než editory pro komplet vytvoření od začátku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.