Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sifrovani v XP :(

Od: kejikl® odpovědí: 4 změna:

Mam problemek, v Win XP Profesional jsem si pomoci funkce v XP zasifroval slozku s hesly atd.
Pak odesla zakl. deska, ja poridil jinou a preinstalil XP.
Ted do slozky nemuzu. Vim ze sem desny ucho, ale proste mi to nedoslo, ze musim prve na starych XP sifrovani zrusit.
Zkousel jsem vytvorit ucet se stejnym jmenem, heslem i opravnenim a do slozky se podivat ale tudy cesta nevede.
Nemate nekdo nejaky napad jak na to? Pujde-li to vubec?

Diky za odpovedi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Šifrování nepoužívám ale podle tohohle jsi v háji: support.microsoft.com/...
Poznámka: Pokud uživatel před zašifrováním dat neurčí agenta obnovení, může zašifrovaná data obnovit pouze on. Chcete-li si zajistit možnost v budoucnu soubory dešifrovat, měli byste vždy exportovat svůj certifikát a soukromý klíč a uložit je na bezpečném místě

trexert
hodnocení

0x
mám stejný problé jestli jsi ho už nějak vyřešil prosím napiš jak

ghoull
hodnocení

0x
Zalezi co jsi vlastne udelal.
Pokud si pouze slozku oznacil jako "soukromou" nebo nastavil prava jen pro nejakeho uzivatele (nejde o sifrovani, ale jen o zmenu prav), tak zjiskat data zpet neni problem.
Pokud jsi ale data zasifroval, tak moc nepocitej s tim ze je dostanes zpet.

hodnocení

No nepotesim te, slozka je nenavratne v cudu. Nechavam si ji na disku uz jen z ciste nostalgie a kdykoli si ji otevru tise zastkam *plac*
Obvzlaste sadisticke je ze samotnou slozku otevres, vidis nazvy souboru, atributy, velikost atd. jen...otevrit to nejde. *zed**haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]