Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych jse zeptat, jaký program mi přehraje formát .mkv. Koukala jsem už do starších konverzací, ale nic jsem nenašla .
Pozor, ja doporucuji SPLASH PRO EX - stahnout si free verzi, nebo si zakoupit plnou. Naprosto vynikajici program pro .MKV
KM player je spatne nakonfigurovan, se svymi originalnimi kodeky nepodporuje akceleraci graficke karty, takze pri FULL HD na slabsich procesorech se seka, zpozduje se obraz a neni to ono. Pokud chcete KM player, doporucuji si stahnout kodek ktery podporuje tu akceleraci grafarny + kodek na zvuk, ktery tez nezatezuje zbytecne ale uplne zbytecne procesor.
SPLASH vali naprosto ale naprosto nesekane, rychle nabiha, rychle pretaci, proste palec nahoru. Opravdu to zkuste
doplněno 17.09.11 10:07:S SPLASHEM (nyni i KMplayer s doinstalovanymi kodeky), me zere na dvoujadru 1,9GHz vyuziti pouze 10% procesoru!
Je několik možností.
1) Stáhnout a nainstalovat CCCP /Combined Community Codec Pack/. Vše pak budete přehrávat přes Windows Media Player. Doporučuji odinstalovat všechny stávající přehrávače - pro jistotu. Nebo místo CCCP můžete nainstalovat K-Lite Mega Codec Pack a nastavit asociace pro Windows Media Player. Vše budete přehrávat ve WMP.
2) Nainstalovat jiný přehrávač, třeba VLC Media Player nebo jiný, který umí MKV /Matroska/ přehrát a přehrávat to v něm.
Pokud jde víc o funkčnost a ne i o eleganci vzhledu, tak se přidávám k doporučení instalace K-Lite Codec Packu a rovnou používat Media Player Classic, co je jeho součástí. Pokud se zvolí Full varianta, nebo dokonce Mega varianta, přehraje se už v podstatě cokoli. Ale je možné, jak bylo napsáno, používat tenhle codec pack normálně i s Windows Media Playerem. Na ojedinělé případy problémů pak v zásobě VLC Media Player a od té doby jsem už nikdy žádný problém s přehráním čehokoliv neměl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.