Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevíráni složky Nera po startu PC

Od: jemasen odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

mám nainstalováno Nero8 a po každém startu Windows se mi otevírá složka Nera.

Její cesta je C:Program FilesNero8Nero

Jsou v ní dva soubory, jeden "Uninstall.exe" a druhý nějaký soubor **.dll, nevím název.

Proč se otevírá? Dá se tomu zabránit? Popř. když ji vymažu nebude to vadit?

Celkem to otravuje, díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Pokud Nero není nainstalované, tak složku můžete v klidu smazat. Pokud Nero nainstalované je, tak nemůžete tuto složku smazat - nešlo by.

Navrhuju se podívat do Start→Programy→Po spuštění a pokud ta složka tam je, tak smazat /nemusíte se bát případně o funkčnost nera/. Nebo klikněte na Start→Spustit a zadejte tam msconfig. Pak klikněte na záložku Po spuštění. Uvidíte-li tam nero, tak odznačit.

nebylo by na škodu projet počítač programem CClaner /tedy vyčistit registr a disk/.

jemasen
hodnocení

Vyřešeno..

Moc díky! *hej*

Opravdu byli tři položky Nera nacpány u aplikací po spuštění, jen jsem je normálně neviděl, až v tabulce msconfig.

Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]