Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze vypálit CD

Od: jaroslaw odpovědí: 3 změna:

dobrý den.

Bez problémů vypaluji DVD jedno i dvouvrstvá, taky Lightscribe. Po delší době jsem chtěl vypálit hudební CD ze souborů MP3,Dříve to fungovalo bez problémů. Teď se nakonec objeví hláška "vypalování proběhlo úspěšně", ale na cd jsou všechny písničky ve velikosti 0,44 kb a cd samotné má 0b. Nejdou nikde přehrát.
Nevíte někdo prosím, co je za problém? Ten samý výsledek dává vypálení z WMP.

operační systém Win 7 - Nero 7 až 9.

Na fórech jsem našel stejný problém, bohužel bez odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

To je v pořádku. hudební CD není na megabajty, ale na minuty. Zkuste ho vložit do rádia nebo do něakého zařízení s CD nebo DVD-ROMkou a uvidíte, že bude hrát.

To samé, když ho vložíte do počítače, tak by mělo jít přehrát. Stačí spustit Windows Media Player a spustit přehrávání.

jaroslaw

máte naprostou pravdu, vše v pořádku, děkuji. Nevypaloval jsem CD od doby, co jsem měl systém Win XP - nezobrazoval to nějak jinak? Jinak totiž nevím, co mě tak vyděsilo, že jsem to ani nezkusil přehrát...*hi*

Nezobrazovalo se to jinak, je to pořád stejné ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]