Nejste přihlášen/a.
Jsem napojen na internet přez wifi router.Ten má žena u počitače v pokojíčku a já sedím v obýváku.Jednou až dvakrát za den internet vypadne.Restartuji počítač a internet znovu naběhne.Prosím o radu, čím by to mohlo být.Předem děkuji
Langer František
A manželka je připojena taky přes wifi? Jí to nepadá? Nebo je kabelem?
Napadá mě změnit na wifi routeru kanál. Je možné, že pokud je router nastaven na výchozí hodnoty (kanál 1), že se tluče s jinou wifi v okolí.
Síla signálu je v pořádku? Zkuste si stahnout program Netstumbler -> slunecnice.cz/... ten by vam mel pomoci zjistit vse o sve i okolnich wifi
ps: vypadnutí site nemusi nutne znamenat problem s wifi, ale treba s problemem v systemu. Aktualizovat OS (predpokladam, ze windows) na windows update strankach, zaktualizovat antivir -> proskenovat, stahnout si nejaky program na vycisteni pocitace (ccleaner) a vycistit, pote i nejaky program proti spyware,malware,adware (spybot, spyware terminator, superantispyware, ... ) a proskenovat/vycistit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.