Nejste přihlášen/a.
Jak je vidět z předmětu, nejdou mi psát háčky a čárky. Písmena, která jsou normálně naprogramovaná, tj. žščřýáé, fungují, ale nemůžu psát d, t, n s háčkem, nebo o s čárkou. Netušíte, co se děje? Ještě nedávno mi to fungovalo bez problémů...
Děkuji za pomoc a rady.
Asi Vám nejde o postup, ale přece jen, zmáčknu "schift" pak klepnu na klávesu s háčkem a pak na souhlásku. Pokud Vám to nejde, možná rycleji klepnete, nebo málo doklepnete. Možná to tím není, jinak nevím. - stařenka
ne, o tento postup mi opravdu nejde. ˇˇZivím se psaním všemi deseti Dosud to nedělalo problémy, až dnes večer - měla jsem problém odevzdat zakázku
Proto potřebuji pomoc docela urgentně.
Místo toho, aby se mi háček napsal nad písmeno, napíší se mi dva háčky před písmeno. Dtto u čárky, třeba nad o. Použiji-li předdefinované klávesy, není problém.
J.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.