Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s ˇˇd, ˇˇt, ˇˇn

Od: jeanny01 odpovědí: 5 změna:

Jak je vidět z předmětu, nejdou mi psát háčky a čárky. Písmena, která jsou normálně naprogramovaná, tj. žščřýáé, fungují, ale nemůžu psát d, t, n s háčkem, nebo o s čárkou. Netušíte, co se děje? Ještě nedávno mi to fungovalo bez problémů...

Děkuji za pomoc a rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Asi Vám nejde o postup, ale přece jen, zmáčknu "schift" pak klepnu na klávesu s háčkem a pak na souhlásku. Pokud Vám to nejde, možná rycleji klepnete, nebo málo doklepnete. Možná to tím není, jinak nevím. - stařenka

jeanny01
hodnocení

ne, o tento postup mi opravdu nejde. ˇˇZivím se psaním všemi deseti:) Dosud to nedělalo problémy, až dnes večer - měla jsem problém odevzdat zakázku:( Proto potřebuji pomoc docela urgentně.

Místo toho, aby se mi háček napsal nad písmeno, napíší se mi dva háčky před písmeno. Dtto u čárky, třeba nad o. Použiji-li předdefinované klávesy, není problém.

J.

tesyk*
hodnocení

0x

možná rada je i zde: poradte.cz/...

petapeta*
hodnocení

0x

Tak to by mohl být vir.

jeanny
hodnocení

ano, byl to vir. Ale nechápu, proč ho neodhlalil Norton Antivirus. No nic, už jsem vše spravila, a můžu psát ď, ť i ň.

Děkuji všem za příspěvky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]