Nejste přihlášen/a.
Zdravím,funguje vám někomu tracker.cztorrent.net?Já už se tam asi 3 dny nemůžu dostat,stále se mi ukazuje že se nelze připojit k serveru.
Nechci malovat čerta na zeď, jak se říká, ale myslím si, že teď je to definitivní konec. Dříve, když nefungoval, ale zkusili jste tracker "vygůglit", tak vám go google našel. Teď ho hledám už delší dobu přes různé vyhledávače a nic. A samozřejmě odkaz vedoucí přímo na stránku je nefunkční.
Cztracker sice obsahoval tunu kvalitních torrentů, ale taky tam bylo až moc arogantních správců co si snad mysleli že jsou něco víc než lidé.Torrenty jsou i jinde tak o nic v podstatě nejde.
Jasně, že je to všeude možně. Co pužíváš kromě cztorrentu? Já využíval občas pouze cz torrent a o jiných serverech už nemám moc přehled. Můžeš něco doporučit? A nevíš jestli to někdy půjde?
Radit asi nemohu, bylo by to proti pravidlům. Původně byla zpráva že odešel HW a že do soboty bude náprava. Poté se psalo že šlo o napadení.
Na to jsem zapoměl, ale možná by si mi mohl pomoci. Chci si koupit 2 hry, ale vždy než něco koupím tak si to stáhnu odzkouším jestli mě to baví a pak teprv objednám. Torrent jsem chtěl využít abych našel 2 hry- nejnovějšího Caesara (vím, že vyšla 4 ale je něco novějšího?) a pak něco z dob Napoleonských válek (je jich hodně ale našel jsem jen cca 5 let staré hry Cossacks, je i novější?)
Kdyžtak děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.