Nejste přihlášen/a.
zdravim lidi obratil jsem se na vas protoze si fakt uz nevim rady ... mam windows xp SP3
koupil jsem si gta 4 nainstaloval jsem ju a mnel jsem strasne lagy .. nejhorsi je ze nekdy se mi to sekalo na nizke detaily a nekdy mi to jelo v pohode na stredni ... nevim cim to muze byt skousel jsem uz vsechno .. a tak se obracim na vas a doufam ze mi nekdo z vas pomuze ...
MOJE SESTAVAVA PC :
2GB RAM
NVIDIA GEFORCE 450GTS
AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE PROCESSOR 5400 + 2.8.GHZ
WINDOWS XP SP3
prosim skuste si to precist a poradit dekuju mnohokrat
Rozhodně si stáhni nejnovější patch, s původním mi to dělalo to co tobě, potom jsem (tehdy) stáhnul 1.0.4.0 a hra jela podstatně líp a bez záseků, a to s podobnou sestavou jakou máš ty, ale s podstatně horší a starší grafikou, dala se na nízké rozlišení pěkně hrát
tedka si vzpominam ze sem stim menl este jeden problem a ten se jmenuje zvukova smicka .. treba sem udelal smik autem a zvuk stal ... tak sem si stahl myslim ze to bylo 1.0.3.0 a jelo to v pohode .. ale nekdy ani to nepomohlo ... ale tehdy sem nemnel aktualni ovladace na grafickou kartu neslo nainstalovat tedka mam .. no kazdopadne skusim nainstalovat patch 1.0.4.0 nejnovejsi ovladace a direct a kdyztak se ozvu jak sem dopadl
diky za odpoved
patch stáhni nejnovější co najdeš, ten 1.0.4.0 už je víc než rok zpátky, už bude určitě mnohem novější s o mnoho více vychytanými chybami ![]()
no tak sem gta nainstaloval ale mam problem nejde mi nainstalovat patch 1.0.7.0 muze nekdo pomoct prosim?
rposim poradte patch mi nejde nainstalovat pise mi to tohle : kdyz se podivam do registru :
Launching Title Update: "C:Documents and SettingsDenis_domaDokumentyStažené souboryitle_update_7_ENitle_update_7_ENUpdateTitle.exe" /selflaunch
Launching: C:Documents and SettingsDenis_domaDokumentyStažené souboryitle_update_7_ENitle_update_7_ENTitleUpdate.msi ACTION=INSTALL REINSTALLMODE=amus LAUNCHEDVIASETUP=1 APPLICATIONROOTDIRECTORY="D:gta iv installGrand Theft Auto IV" TRANSFORMS=:Instance1 MSINEWINSTANCE=1
Error installing MSI at C:Documents and SettingsDenis_domaDokumentyStažené souboryitle_update_7_ENitle_update_7_ENTitleUpdate.msi HR:0x80070667
Path: C:Documents and SettingsDenis_domaDokumentyStažené souboryitle_update_7_ENitle_update_7_ENTitleUpdate.msi
Args: ACTION=INSTALL LAUNCHEDVIASETUP=1 APPLICATIONROOTDIRECTORY="Ignore" ABORTLOGPATH="C:Documents and SettingsDenis_domaLocal SettingsData aplikacíMicrosoftGFWLiveInstallLogsitleupdate.log"
RelaunchFromCmdLine:
RelaunchFromCmdLine:
RelaunchFromMSI: LaunchGTAIV.exe
InstallFolderFromCmdLine:
InstallFolderFromMSI:
InstallFolderFromRegkey: D:gta iv installGrand Theft Auto IV
OriginalProductCode:
InstallFolderRegkeyProp: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARERockstar GamesGrand Theft Auto IV
Failed
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.