Nejste přihlášen/a.
zdravim lidi obratil jsem se na vas protoze si fakt uz nevim rady ... mam windows xp SP3
koupil jsem si gta 4 nainstaloval jsem ju a mnel jsem strasne lagy .. nejhorsi je ze nekdy se mi to sekalo na nizke detaily a nekdy mi to jelo v pohode na stredni ... nevim cim to muze byt skousel jsem uz vsechno .. a tak se obracim na vas a doufam ze mi nekdo z vas pomuze ...
MOJE SESTAVAVA PC :
2GB RAM
NVIDIA GEFORCE 450GTS
AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE PROCESSOR 5400 + 2.8.GHZ
WINDOWS XP SP3
prosim skuste si to precist a poradit dekuju mnohokrat
Rozhodně si stáhni nejnovější patch, s původním mi to dělalo to co tobě, potom jsem (tehdy) stáhnul 1.0.4.0 a hra jela podstatně líp a bez záseků, a to s podobnou sestavou jakou máš ty, ale s podstatně horší a starší grafikou, dala se na nízké rozlišení pěkně hrát
tedka si vzpominam ze sem stim menl este jeden problem a ten se jmenuje zvukova smicka .. treba sem udelal smik autem a zvuk stal ... tak sem si stahl myslim ze to bylo 1.0.3.0 a jelo to v pohode .. ale nekdy ani to nepomohlo ... ale tehdy sem nemnel aktualni ovladace na grafickou kartu neslo nainstalovat tedka mam .. no kazdopadne skusim nainstalovat patch 1.0.4.0 nejnovejsi ovladace a direct a kdyztak se ozvu jak sem dopadl diky za odpoved
patch stáhni nejnovější co najdeš, ten 1.0.4.0 už je víc než rok zpátky, už bude určitě mnohem novější s o mnoho více vychytanými chybami
no tak sem gta nainstaloval ale mam problem nejde mi nainstalovat patch 1.0.7.0 muze nekdo pomoct prosim?
rposim poradte patch mi nejde nainstalovat pise mi to tohle : kdyz se podivam do registru :
Launching Title Update: "C:Documents and SettingsDenis_domaDokumentyStažené souboryitle_update_7_ENitle_update_7_ENUpdateTitle.exe" /selflaunch
Launching: C:Documents and SettingsDenis_domaDokumentyStažené souboryitle_update_7_ENitle_update_7_ENTitleUpdate.msi ACTION=INSTALL REINSTALLMODE=amus LAUNCHEDVIASETUP=1 APPLICATIONROOTDIRECTORY="D:gta iv installGrand Theft Auto IV" TRANSFORMS=:Instance1 MSINEWINSTANCE=1
Error installing MSI at C:Documents and SettingsDenis_domaDokumentyStažené souboryitle_update_7_ENitle_update_7_ENTitleUpdate.msi HR:0x80070667
Path: C:Documents and SettingsDenis_domaDokumentyStažené souboryitle_update_7_ENitle_update_7_ENTitleUpdate.msi
Args: ACTION=INSTALL LAUNCHEDVIASETUP=1 APPLICATIONROOTDIRECTORY="Ignore" ABORTLOGPATH="C:Documents and SettingsDenis_domaLocal SettingsData aplikacíMicrosoftGFWLiveInstallLogsitleupdate.log"
RelaunchFromCmdLine:
RelaunchFromCmdLine:
RelaunchFromMSI: LaunchGTAIV.exe
InstallFolderFromCmdLine:
InstallFolderFromMSI:
InstallFolderFromRegkey: D:gta iv installGrand Theft Auto IV
OriginalProductCode:
InstallFolderRegkeyProp: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARERockstar GamesGrand Theft Auto IV
Failed
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.