Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktivace kontaktu ve skype

Od: jsfvsk2* odpovědí: 3 změna:

Mám v kontaktech uvednou osobu, se kterou jsem dříve mluvil, ale teď se mi nedaří se s ní spojit. Její ikona v seznamu je černá a v horní části okna je uvedeno, že uvedená osoba nesdílí se mnou kontaktní informace. Chtěl jsem ji znovu přidat po předchozím zrušení. V okně mám pak uvedeno, že už není v kontaktech, ale přitom ji mám stále uvedenou v seznamu vlevo. Ona mi sdělila, že už mi všechny potřebné informace sdělila,tedy znám i její skype jméno. To když jsem chtěl uvést při novém kontaktu, tak hned po prvním ťuknutí písmene se klapka přidat změnila na neaktivní. Může mi někdo vysvětlit kde je chyba a co s tím mám dělat? Dík za pomoc. Přeji hezké dny.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Kliknout pravým a Resend contact request / Požádat znovu o sdílení.

jsfvsk*
hodnocení

0x

Udělal jsem toto: klikl a dostal okno Vyžádat podrobnosti o kontaktu. Žádost o zaslání jsem odeslal. To jsem ale zkoušel už dřív a nic. Osoba mi v mailu sdělila, že ty údaje mi už dříve poslala a neví si s tím rady. Když ji odstraním , její jméno mi zůstane v levém podokně. To je mi také divné. Poraďte, co s tím mám udělat? Díky za odpověď.

dzordz*

Chyba musí být na jejich straně, jestli máte najdutého toho správného člověka a požádáte si znovu o podrobnosti, mělo by jim tam vyskočit nové okno, kde to můžou povolit nebo zakázat. On Skype bývá divný, dost možná se to varování zobrazuje někde bokem, místo v Kontaktech třeba v Nedávných událostech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]