Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2 PC na 1 modem

Od: danny1985* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

měl bych dotaz, jak připojit dvoje PC (PC a NB) na jeden modem. Mám tento typ modemu: Huawei EchoLife HG520i (od O2), má sice i wi-fi, ale já už si pořídil kablík, takže bych ten NB raději připojil k modemu přes něj (modem má 4 přípojky k dalším PC). Na LAN 1 mi běží normálně PC a na LAN 2 bych si chtěl napojit právě ten nový notebook, kabel jsem už mezi nima propojil, ale na NB mi to pořád háže hlášku- Stav: omezené nebo žádné připojení (internet mi na něm nejede). Ptám se tedy hlavně na to, jestli se musí na PC nebo na NB něco nainstalovat nebo změnit nějak nastavení.

Díky za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud má adsl router i přípravu na IP TV tak to musíte dát do PC portu, což bude buď 1 a 3 nebo 2 a 4 (bylo to dělané od jedno).
Další možností je přepnutý router do bridge, to by pak možné bylo. Ale spíš ta první možnost

danny1985*
hodnocení

Jo jo, je to přesně tak (viz. komentář výše). Ale taky díky za radu.

ahasver4*
hodnocení

0x

Na zadní stěně je to popsáno,,,,,,,Jsou tam ikony na připojení k internetu, a k televizi...Stačí kouknout...

danny1985*
hodnocení

Jáj, já jsem idiot *ee* No samozřejmě jsem to měl napojený v přípojce na TV... Díky moc za radu *palec*

ahasver4*

Nemáš zač...:)Ta wi fi ale funguje super,já mám dva PC na drát a jeden jedu na tu wi fi a no problémo...:)To jen kdyby jsi někdy potřeboval...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]