Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návrh na Windows 9

Od: windowsak* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den nedávno jsem vymyslel Windows 9 ale nevím jak ho zrealizovat.Psal jsem do Microsoftu tam mi napsali že moji zprávu

odešlou na přidělené oddělení a vyčkají na odpověď.myslíte si že mám naději nebo mám raději

skusit Linux(celé bych to překopal).Jsem takový malí vynálezce ale teť si opravdu nevím rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raduz*
hodnocení

2x
Kontaktujte p. Hejla, autora Noveho hlodace (modri vedi), ten vam rad poradi, navic si s Microsoftem jiz dopisoval, kvuli jeho projektu, tak vam da kontakty a doporuceni
dzordz*
09.11.12 20:35

Haha :)

asssas
hodnocení

0x

No ( je mi 17 ) v tomto se moc neorijentuju :DDD Ale co Patentovej uřad? a přes něj pak na Microsoft? Nebo ten pořad Den D :DDDDD

joudic*
hodnocení

0x

sorry ale jak si vymyslel windows 9, rekl bych i podle pravopisu, ze si max vymyslel vzhled UI, a urcite sis to ani neporovnal s tisici patenty v teto oblasti, ktere drzi nejen exponovanym firmam svazane ruce... ja jsem taky vymyslel her a filmu, ktery by se mohly vyrobit nebo natocit, a co :)
a pokud nemam pravdu a mas nejakou opravdu inovovanou koncepci OS, tak Microsoft ti odpovi to same, co ted, a tise to zavede do praxe a u soudu ti povi + 50 svedku, ze na tom pracuji uz od 2008, a ze jejich system se lisi dost natolik od toho tveho, abys soud prohral...

daniell*
hodnocení

0x

Pokud jsi opravdu vymyslel OS o čemž vzhledem k složitosti pochybuji a i IT odborník by měl nejeden problém a naprogramování trvá minimálně rok někdy i déle . Nevymyslel jsi Windows 9 jen jsi předělal vzhled nebo to upřesni jak si jej upravil? Pokud by jsi opravdu vymyslel plnohodnotný OS pak by jsi byl pitomec kdyby jsi ho poslal nějaké velké firmě kdyby byl dobrý prostě by si ho nechali a tobě by napsali maximálně děkovný email ikdyž asi ani to ne s tou firmou nemáš žádný poměr nemá důvod ti něco dávat a upřímně oni mají ty nejlepší právniky s nimy se soudit o autorstvý je předem prohraný boj . Bylo by lepší ho na trh uvést jako jiný OS pod jiným jménem na tom by se dalo trhnout celkem dost peněz.

abc*
hodnocení

0x

Prosím vás.Za dva roky bude Windows 10. :D :P ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]