Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou vybrat

Od: annabel1* odpovědí: 4 změna:

Rozhoduji se mezi tiskárnami Epson stylus S 22 a Kanon prixma MP 250. Která je levnější na tisk. Jaké zkušenosti s nimi máte?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzek*
hodnocení

2x

Rozhodne Canon. Mam sest let starou pixmu IP3000, neoriginalni barva 110Kc a vytisknu na ni pres 600 stranek! Jeste levnejsi varianta je kupovat samotny inkoust a plnit strikackama. Kazdy rok vytisknu ty inkousty 3 a noproblemo

ahasver4*
hodnocení

0x

Já mám tuhle,Epson,ale tisk se nevyplácí,je pro mne lacinější těch pár věcí si nechat někde vytisknout.Při cenách náplní je domácí levný tisk nesmysl.Záleží na tobě,jak často a k čemu ti tiskárna bude sloužit...Zda se ti zaplatí...Neboť,peníze především...:)

annabel1*
hodnocení

No já potřenuji dost tisknout do školy.

ahasver4*

Pak bych vzal toho Epsona.Co se týká kvalit tisku,jsem spokojen.Pokud ale budeš používat originál náplně a to doporučuji,bude to dost drahé,koukni na internet za kolik se prodávají...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]