Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám notes s předinstalovaným systemem Windows7 .Chtěla bych vědět jestli mě půjde znovu nainstalovat operační systém v případě jeho ztráty (např. virus). Nemám žádné instalační CD ani příručku. Děkuji Amanda
Myslím, že dnes už každý nový NTB bude mít zkrytý oddíl (tzv.Recovery), přes který lze provést nejen přeinstalaci kompletního OS,jeho opravu, ale třeba jen přeinstalaci vybraných ovladačů. Myslím, že ani není zapotřebí dělat zálohu na CD/DVD,ono Recovery menu postačí,alespoň já mám takovou zkušenost
odpověď za všechny prachy... většinou bývá na disku skrytý oddíl, ze kterého se dá systém obnovit do stavu, v jakém byl když jste si notebook koupil. Záleží ovšem jestli je to tak i u Vás. Popř by mělo jít stáhnout a vypálit si instalační DVD a při instalaci použít Vaše licenční číslo, ovšem nevím jestli tohle už náhodou není nelegální, ikdyž nevím proč by být mělo
Jen doplním,
když není možno použít obnovu přímo z disku notebooku (není nijak skrytý)- Po spuštění zmáčkout F2 , pak byste měl navštívit autorizovaný servis, kde Vám CD/DVD zapůjčí nebo i věnují. Neboť při instalaci notebooku jsou všechny ovladače součástí orig. CD/DVD. (tudíž, každý výrobce má své "jedinečné" instalačky.
PAk se jen zadá licenční číslo a hotovo!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.