Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte zkušenosti s on-line peněžními účty?

Od: johanjohan odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer,

potřeboval bych se zeptat máte-li někdo zkušenost s internetovými peněženkami.

Občas si pro radost zahrai v internetovém kasině. A občas se mi také podaří něco vyhrát. Pravda, není to moc, ale když už to tam mám, chtěl bych si to nechat vyplatit. Jen se trochu obávám těchto on-line účtů. Máte s nimi zkušenost? Je bezpečné si na ně peníze zasílat? A dá se spolehnout na to že přes tento účet dorazí až na můj v bance?

Bude mi fungovat když jím nebudu na inetnernetu platit, ale pouze na něj zasílat peníze a ty pak na můj účet?

Nabízejí tyto:

NETeller

EntroPay

ClickAndBuy

Click2Pay

WebMoney

EcoCard

Znáte některý? Prosím, podělte se o zkušenosti. Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

S ani jednou z vyjmenovanych spolecnosti zkušenost nemám, ale vlastním moneybookers, alertpay a paypal a neměl jsem zatím problem. Neprobihaji mi tam takove obraty, aby me to nejak zruinovalo v pripade krachu a myslim, ze ani ja pro ne nejsem zadna ryba, kterou by se vyplatilo ulovit ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]