Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké internetové přípojení do rodiného domku?

Od: mk95 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

potřebuji poradit: mám internet O2, platím 900 Kč za 8MB/s - (chodí jen 3-4 MB/s) telefon, za měsíc neprovolám skoro nic. Potřebuji poradit alternativní a LEVNĚJŠÍ řešení bez pevného telefonu. Potřebuji jen internet, hlavně na surfování, občas drobné stahování, občas drobné nahrávání fotek na net a občas na Skype... Do WIFI - byď je to hodně muziky za málo peněz se mi nechce investovat - vstupní investice je dost vysoká, prosím poraďte nějaké rozumné připojení v dobrém poměru - rychlost - cena - FUP limit. Děkuji, jedná se o oblast Ostrava - Martinov.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste se po té wifině porozhlédnout. Poptejte se okolo po referencích. Ted jsem dával wifi připojení na novostavbě a nestálo mě to co se týče vstupních poplatků nic kromě úvazku na 2 roky. Přijeli, nainstalovali, anténa, veškerá kabeláž a wifi router zdarma. 3Mbit za 350Kč/měsíc.
Pokud nehrajete online hry a nepotřebujete nízký ping, je wifi pro Vaše potřeby ideál.

doplněno 12.09.11 19:38:

Samozřejmě pokud jste ve větším městě a máte možnost dosáhnout na optiku nebo kabel od nějakého místního poskytovatele, bude to ještě lepší.

mk95
hodnocení

Děkuji za odpověď, ale u ně je zřízení wifiny za pěníze - 2 poskytovatelé- 8000 Kč a cca 5Tis. Takže prosím další návrhy.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nejlepší je kabel. Co UPC?

web.upc.cz/...

mk95
hodnocení

Ano, děkuji, o této možnosti vím, oprawdu RYCHLÝ internet za opravdu MÁLO peněz, ale u nás nedostupný - do RD se nemontuje, není kabel, nezavedou, už jsem se dotazoval.

ferda*
hodnocení

0x

Dobrý den, přehled poskytovatelů ve Vaší oblasti naleznete zde: rychlost.cz/...

Pro zobrazení názvů všech poskytovatelů je však nutná registrace.

Nevyberete - li si žádnou wifi, dál příliš na výběr není, za pozornost možná stojí U:fon, pravda, někteří na něj dost nadávají, já ho mám 3 roky a jsem s ním spokojený (je to ale pomalejší verze 153/153 kb/s za 237,-/měs), za tu dobu jen jeden den výpadku (operátor sám vrátil poměrnou částku paušálu za tři dny), v současnosti už je rychlost během dne prakticky stálá. Nevýhoda jinak je to, že se asi současné FUP (8GB) ještě rozpočítává na týdenní (nebo denní) bázi - slyšel jsem, přesně nevím. Více zde: ufon.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]