Když otevřu soubor v excelu nezobrazuje se mi v liště s názvem souboru tlačítka maximalizovat , minimalizovat a zavřít . u ostatních souborů to funguje.Proč? Jak to opravit? Mám office 2007. win XP profi. přikládám obrázek. Diky za odpověď ale tato volba alt a mezerník je mi jasná ale i tak se zde zobrazuje jen zavřít a minimalizovat. Jedná se mi o maximalizovat (to je otevření souboru -sešitu do celého okna Excelu) Ještě zde přikládám slíbený obrázek ( poprvé se to nepovedlo) Děkuji
zkuste se podívat, jestli nemáte zamceny vzhled sešitu. je to v kartě revize. pokud je zamceny bez hesla, tak stačí odemknout, pokud s heslem, tak vám Ho buď tvůrce řekne, nebo budete muset hledat doplněno 12.09.11 20:27: paráda, gratuluji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.