Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefungují usb vstupy-f: neni naformatovan

Od: breta21* odpovědí: 5 změna:

dobrý den, dnes když se mi objevila hlaška, f: neni¨naformatövan, a formatovani nešlo provest, usoudil jsem že fleška je out...o to vejtí však bylo prekvapeni když jsem zjistil že do žadneho usb vstupu mi nejde dat žadne usb,ani fotak...vždy mi to vyhodi hlašku f: neni naformatovani..prejeti se naformatovat nyni?...naformatovat to nelze? co se stalo?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

breta21*
hodnocení

0x

chyba bude asi v drivech..mam tuhle zakladni desku, kde seženu drivery? Název základní deskyGigabyte GA-7VT600 1394

no vida :) než jsem dopsal příspěvek, tak máme ZD zde :) takže ovladače stahujte zde :

gigabyte.cz/...

hodnocení

0x

Napadá mě provést obnovu systému :

WINXP : Start -> Programy ->Příslušenství -> Systémové nástroje -> Obnova systému

WIN7 : Stejné jako u winxp, ale rychlejší je do pole (prohledat programy a soubory) v Start nabídce napsat rstrui.exe a stisknout enter

Vybrat datum, kdy USB porty jeste fungovaly - POZOR! Hlidat si v seznamu aplikací důležité aplikace, záplaty, aktualizace atd, aneb vše, co bylo mezitím doinstalováno, protože to se musí doinstalovat znova. Dat vytvořených v tomto období se to netýká.

Další ne už laickou opravou je aktualizovat ovladače základní desky, případně aktualizovat BIOS. To bychom probrali poté, co vyzkoušíte onu obnovu a nepodaří se. Navíc potřebuji vědět název základní desky a její typové označení. Na to lze použít diagnostické nástroje jako je např. Everest Home Edition -> slunecnice.cz/...

breta21*

do win7 jit nechci, ja potrebuju zde jenom zprovoznit usb porty, tot vše..počitač je stra neni nijak moc použivan... na to doklepani stači : everest : PoleHodnota

Vlastnosti základní desky
ID základní desky08/27/2004-KT600-8237-6A6LYG0SC-00
Název základní deskyGigabyte GA-7VT600 1394
Vlastnosti FSB
Typ sběrniceDEC Alpha EV6
Šířka sběrnice64 bit
Skutečný takt167 MHz (DDR)
Efektivní taktování333 MHz
Šířka pásma2666 MB/s
Vlastnosti paměťové sběrnice
Typ sběrniceDDR SDRAM
Šířka sběrnice64 bit
Poměr DRAM:FSB6:5
Skutečný takt200 MHz (DDR)
Efektivní taktování400 MHz
Šířka pásma[ TRIAL VERSION ] MB/s
Vlastnosti čipové sady
Typ sběrniceVIA V-Link
Šířka sběrnice8 bit
Skutečný takt67 MHz (ODR)
Efektivní taktování533 MHz
Šířka pásma533 MB/s
Technické informace o základní desce
CPU Sokly/Sloty1 Socket 462
Rozšiřující sloty[ TRIAL VERSION ]
RAM Sloty3 DDR DIMM
Integrovaná zařízeníAudio, LAN, IEEE-1394
Velikostní faktor (Form Factor)ATX
Velikost základní desky240 mm x 300 mm
Čipová sada základní deskyKT600
Další funkce a vybavení[ TRIAL VERSION ]
Výrobce základní desky
Jméno firmyGigabyte Technology Co., Ltd.
Informace o výrobku giga-byte.com/...
Stažení BIOSu giga-byte.com/...
Aktualizace ovladače driveragent.com/...
Nové verze BIOSu esupport.com/...
breta21*

Pomohlo by když dam odinstaova ovladač, po restartu mi vždy ta jedna dana jde, ale jen do te diby než ji zase vytahnu...pak to nejde a musim zase odinstalovat a restart...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]