Nejste přihlášen/a.
dobrý den, dnes když se mi objevila hlaška, f: neni¨naformatövan, a formatovani nešlo provest, usoudil jsem že fleška je out...o to vejtí však bylo prekvapeni když jsem zjistil že do žadneho usb vstupu mi nejde dat žadne usb,ani fotak...vždy mi to vyhodi hlašku f: neni naformatovani..prejeti se naformatovat nyni?...naformatovat to nelze? co se stalo?
Napadá mě provést obnovu systému :
WINXP : Start -> Programy ->Příslušenství -> Systémové nástroje -> Obnova systému
WIN7 : Stejné jako u winxp, ale rychlejší je do pole (prohledat programy a soubory) v Start nabídce napsat rstrui.exe a stisknout enter
Vybrat datum, kdy USB porty jeste fungovaly - POZOR! Hlidat si v seznamu aplikací důležité aplikace, záplaty, aktualizace atd, aneb vše, co bylo mezitím doinstalováno, protože to se musí doinstalovat znova. Dat vytvořených v tomto období se to netýká.
Další ne už laickou opravou je aktualizovat ovladače základní desky, případně aktualizovat BIOS. To bychom probrali poté, co vyzkoušíte onu obnovu a nepodaří se. Navíc potřebuji vědět název základní desky a její typové označení. Na to lze použít diagnostické nástroje jako je např. Everest Home Edition -> slunecnice.cz/...
do win7 jit nechci, ja potrebuju zde jenom zprovoznit usb porty, tot vše..počitač je stra neni nijak moc použivan... na to doklepani stači : everest : PoleHodnota
Vlastnosti základní desky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.