Nejste přihlášen/a.
dobry den.
Mam mensi problem s pocitacem a nejak si nevim rady. Mozna nekdo zkusenejsi mi poradi pred tim nez ho vyhodim z okna Kopiroval jsem fotky do PC a najednou se mi zasekl, prestal uplne reagovat, zadna reakce na ctrl+alt+del. tak jsem ho restartoval a nic. Pocitac se zapne, ale obrazovka nefunguje. Zkousel jsem pripojit monitor k ntb, jen pro kontrolu, a vsechno funguje. Napadlo me, ze je v haji graficka karta, tak jsem ji vyndal a pripojil jsem monitor na integrovanou, zadna zmena
Po stisknuti tlacitka POWER vsechno se rozjede, vetraky bezi, je slyset reakce HDD a to je vse
jako by monitor nedostaval signal. Cim to muze byt? Po predchozi zkusenosti vim, ze kdyz je neco s procesorem, HDD nebo RAM tak se to dokola restartuje. Ted to ale v pohode bezi bez jakychkoliv reakci
Dekuji za odpovedi.
a jeje.. tak to by me fakt nenapadlo! Musi byt monitor v zasuvce nebo se napaji od takovy ty bedny co mi stoji dole?
Pokud se nedostaneš do BIOSU abys nastavil zpět integrovanou grafickou kartu, tak na chvilku vyndej baterku z PC. BIOS si pak načte defaultní hodnoty z výroby.
po přívodu napájení se provádí "POST" Power-on-self-test kde se v daném pořadí testují jednotlivé komponenty. Pokud máte zapnutý interní reprák z desky, dá se z počtu pípnutí nalézt vadnou komponentu.
Jinak bych zkusil jednotlivé komponenty vysunout a zasunout (procesor, paměti)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.