Nejste přihlášen/a.
Jsem řidič kamionu a pořídil jsem si satelit s kartou CSlink a sat. příjmačem Opensat 3500.
Dnes poprvé jsem to zkoušel naladit.Nacházím se momentálně v Německu kousek za ČR.Podařilo se mi vše chytit, až na Novu.To mi hlásí, že je kódovaná a mě to připadá jako hloupost, protože v letáku z CSlinku je psáno, že Nova je neplacený program. Nevím zda nemám něco špatně nastavené. Setkal se s tím už někdo? Můžete mi poradit co mám dělat? Rád bych se díval ještě dnes na F1.
Moc všem děkuji.
jde Ti Nova Cinema a Prima Love? jestli ne, tak máš špatně nastaveno.
tyto programy mají kmitočet 12070 MHz,polarizace Horizont, FEC 3/4, symbol.rychlost 27500.
Dík za radu.Pomohlo mi to v tom, že mi zmizela hláška "kódóváno".
Vše jsem přenastavil podle toho co jsi napsal, jen nevím co znamená FEC 3/4.
V současné době mám jen černou obrazovku.Všechny jiné programy mi běží normálně.
Dík za radu.
FEC (forward error correction), což je hodnota korekce chyb při digitálním přenosu dat - chybový protokol. Ten se označuje zlomkem a nabývá hodnoty 1/2, 2/3, 3/4, 5/6, 7/8 anebo 1 (pro zmiňovaný Czechlink je hodnota FEC = 3/4) ten musíš nastavit jinak nic nechytneš.Volals na podporu?Leda p.r.d. pomohli by ti.
Nova je neplatený ,ale kodovaný kanál operátora CSlink .Vysielanie Novy na 12070 GHz konči a treba naladit 11895 V 27500 5/6 a pojde aj Barandov .Hlavne nikam nevolajte ,že ste mimo územia ČR-porušujete zmluvu .
doplněno 12.09.11 15:06:opravujem sa! Tv Nova na 12070 sa mení iba u operatora Skylink ,u Cslink platí nadalej 12070 V 27500 3/4 .Barandov je 11895...
doplněno 12.09.11 15:10:plati horizontalne . Prepač!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.