Nejste přihlášen/a.
Hezký den potřeboval bych poradit mám myš Leazrovou jmenuje se (media tech - MT1055U) přeinstaloval jsem XP a od té doby se pokouším marně o připojení myši pořádmi to psal HID Ovladač připojen ale myš stále nešla proto jsem se obrátil sem nebo jestli neexistuje nějaký program pro XP který to nejde? prosím poraďte Děkuji s pozdravem Pavel Čech
dále mě systém XP upozorňuje že mi chybí soubor netware.drv ale nevím kde ho najít na webu nechci reinstalovat systém z důvodu ztráty svých dat a programů některé programy jsou nastaveny tak že když se zálohujou tak nebudou Fungovat kvůli Bezpečnosti svých dat a programů prosím poraďte Děkuji
! Pravidlo Z6!
netware.drv - C:Windowssystem32
Nepíšeš, jestli jsou ve správci zařízení nainstalované ovladače, jestli originál WinXP. A kdo to má bez interpunkce luštit?
ve spráci a potom v systému je jen psaný ovladač k myši na Notebooku mám notebook MSI ex600 když připojím USB myš notebook zaznamená připojení HID ale tento nefunguje už nevím co s tím asi s ním seknu myš mám media tech MT1055U instal ...CD k tomu není hledal jsem i na Internetu ovladač či Info ale nic se mi nepodařilo zjistit
doplněno 10.09.11 23:33:ano originál XP předtím byla instalovaná Window Vista
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.