Nejste přihlášen/a.
zdravím, na notebooku jsem podle přiloženého návodu chtěl rozdělit disk vše sem udělal podle návodu, znovu se zřejmě nahrál Windows ale chyba je že ted už tam nemám ovladače. Např na grafiku jelikož při testu mi to na grafice ukazuje hodnotu 1.0 nebo touchpad který sice funguje ale nejde např zoomování a podobně. Zřejmě tam ted není víc ovladačů ale nevím jaké konkrétně. Počítač je ted dost pomalý, vše trvá neskutečně dlouho. Nevíte někdo co s tím? To budu muset všechny ovladače najít na internetu a nainstalovat jeden po druhém? Nebo na to existuje nějaký jeden velký set ovladačů přímo pro windows 7 nebo se to rozlišuje podle typu notebooku? Či mám nějak reinstalovat celý systém? popřípadě jak? děkuju za odpovědi nebo vaše zkušenosti
Předpokládám že tohle je v návaznosti na tu otázku o rozdělení disku. To, jestli se windows skutečně nainstalovaly znova, případně obnovily do výrobního nastavení ze skryté partition, je poměrně klíčová informace. Nemůžete to nějak zjistit podle dat na disku, pozic ikon na ploše, programů ve startu, historie prohlížeče?
Funguje vám teď Aero (průhledné okraje oken, 3d náhled při stisku win+tab)? Fungovalo dříve? Máte nainstalovaný poslední directx z download.microsoft.com? Velký set ovladačů neexistuje, většinu získáte na stránkách výrobce ntb, grafické ovladače pak na stránkách výrobce grafiky.
zatím jsem s počítačem nic neudělal pouze nainstaloval daemontools který tu ted není. dokonce i některé ikony od asusu co byly na ploše zmyzely takže předpokládám že se windows rainstalovali znovu. Ano Aero funguje fungovalo i dříve, podařilo se mi nainstalovat ovladače na grafiku takže problém s grafikou vyřešen ted mne už trápí pouze nefunkční touchpad, respektive zoomování a přejíždění nahoru a dolu po stránce. jinak poklepání a tažení prstem funguje. omliuvám se za neodborné výrazy ale v tomto ohledu nejsem žádný extra znalec
Zdravím můžete vyzkoušet super ovladač ten vám najde konkrétní ovladače pro váš Notebook nechci tu dělat reklamu tak pokud vlastníte Skype napište mi moje přezdívka na Skypu je pavel_ech zde vám popíši stručný návod nemusíte to dávat někomu kdo tomu rozumí tohle zvládne i nezkušený ale podle toho co tu píšete jste asi opravdu přišel o veškeré ovladače protože když nejde zoomování tak je opravdu jisté že jste přišel o Grafický ovadač ale není problém to vyřešit kontaktujte mě Díky a s pozdravem
Pokud vám zoomování přetrvává i na Internetových stránkách tak bohužel budete muset reinstalovat systém ... měl jsem s tímto také nemalé problémy nepokoušel jste se už předtím o reinstalaci systému a potom o stormování systému?
doplněno 10.09.11 23:27:o stormování Instalace ne systému omlouvám se moje chyba
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.