Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Linux openSUSE vs MP4 videa

Od: stek* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám openSUSE a nejdou mě na něm mp4 videa. Už jsem skusil několik přehrávačů, na některých se video nepustí vůbec a na některých to chce plugin který mně nejde naistalovat, vždy mně to tam ukáže vykřičník a mně zbývá jenom zmáčknout tlačitko cancel, děkuji když mně odepíšete nějakou radu nebo nějaký rozumný přehrávač. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

opensuse-community.org/...

Klikni si podle toho, jakou máš verzi suse, a zkus nainstalovat balíčky s kodekama.

stek*
hodnocení

Asi by to mělo jít, ale v terminálu mně to píše: K instalování a odinstalování balíků je třeba mít oprávnění uživatele root.

dzordz*

Před váš příkaz v terminálu přidejte sudo, tedy: sudo původní příkaz. Bude to chtít heslo roota a pak se to spustí pod ním, se zvýšenými právy.

stek*
hodnocení

V terminálu to funguje a dokonce mně to napsalo že už je mám nainstalovaný. A také už asi vím jak to funguje. Jednou když jsem si dal nainstalovat kodeky přímo z přehrávače, tak se mně to hodně dlouho načítalo, tak jsem to ukončil a teď mně to ukazuje že už to mám, ale stejně to nejde, tak ty kodeky skusím odinstalovat a zase nainstalovat a počkat. Ještě jsou kodeky: H.264 decoder a MPEG-4 AAC dekoder

doplněno 15.01.13 19:06:

Ještě to jsou kodeky: H.264 decoder a MPEG-4 AAC dekoder

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]