Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s připojením monitoru

Od: budda odpovědí: 1 změna:

Zdravím všechny, chtěl jsem vás požádat o radu, zda-li nevíte co dělat při potížích s připojením monitoru Samsung Syncmaster bx2250. Mám Probook HP 4320s a k tomuto jsem si pořídil výše uvedený monitor. Tento se mi bohužel nedaří propojit s počítačem. Monitor se neustále zapíná a vypíná, překlikává neustále kanály HDMI 1, HDMI 2, Analog, chvíli naskočí a za chvili se zase vypne, pořád znova, ovladače jsem zkoušel aktualizovat a pořád nic - komunikace počítař monitor neustále vázne. Nevíte čím by to mohlo být. Předem děkuji za radu. Martin

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A přepnul jste na notebooku, aby byl vystup signalu na onen monitor?

Klavesovou zkratku z hlavy nevím a HP notas nemam pri sobe, ale jiste mate ikonky nad klavesami F1-F6 takze se zorientujete... tyto funkce se aktivuji pomoci klavesy FN+Fx (kdy x nabývá hodnot 1-9 ) myslim, ze to bude F4 nebo F5 ...

Take je moznost kliknout pravym tlacitkem na plose a v kontextove nabidce vybrat moznosti grafickeho adapteru a zvolit vystup externi monitor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]