Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po instalaci Spybota se po kontrole zasekl PC

Od: 222hel* odpovědí: 19 změna:
Po nainstalování Spybota jsem spustil kontrolu Notebooku. Našel problémy které nemohl odstranit. Podle rady jsem
spustil Spybota, klikl na zástupce pravým a zvolil Spustit jako administrátor. Proběhla kontrola, problémy odstraněny, restarování a druhá kontrola. Tam se objevil zase problém, který nešel odstranit. Notebook nejde vůbec vypnout.

Po instalaci Spybota se po kontrole zasekl PC

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

beri49*
hodnocení

0x

Pokud se dostaneš do nouzového režimu, zadej obnovení systému.

222hel*
hodnocení

nic to nepomohlo

bena*
hodnocení

0x

Ta hláška zanmená, že se nemůže spustit TeaTime.exe, což je rezidetntní ochranný štít od Spybota. No jsou dvě možnosti, Buď, jak již tu někdo psal, zkusit Obnovení systému /Start→Programy→Příslušenství→Systémové nástroje→Obnovení systému/, nebo program Spybot odinstalovat, projet to CCleanererm a Spybot znovu nainstalovat.

222hel*
hodnocení

Brzo z toho budu na prášky. Notebook - Obnovení systému provedeno. Problémy trvají. Spybot odinstalovat, projet CCleaner, Spybot znovu nainstaloval. Při spuštění a kontrole opět stejný problém. Zase jsem musel Notebook nouzově zavřít. Jinak nejde.

222hel*
hodnocení

Je to nevysvětlitelné, to samé jsem dle Vašeho návodu nainstaloval do druhého PC a jsem moc spokojen. Notebook jsem zatím musel odstavit, nejsem schopen s tím nic udělat. Obnovil jsem systém, Spybot jsem odinstaloval, projel to CCleanerem a Spybot znovu nainstaloval. Okamžitě začně protestovat, zablokuje se.

dzordz*
hodnocení

0x

Prvně bych zkusil ve Spybotu vypnout rezidentní ochranu (tj ten TeaTimer.exe) a počítač vypnout, ne restartovat. Po dalším zapnutí počítače zkuste ochranu zase zapnout a uvidíte, jestli vám bude nadále blokovat restarty.

222hel*
hodnocení

Jak ale v Spybotu vypnout / TeaTimer.exe /, nemám vůbec tušení? Vyzkouším vše.

bena*

To mi je záhadou, proč ten TeaTimer nejde... TeaTimer můžete vypnout tak, že spustíte myslím Spybota, přejdete do Pokročilého režimu. Pak vlevo v liště kliknete na nastavení a tam je Rezidentní ochrana. No a tam odznačíte TeaTimer.
Ale to neřerší ten problém, takhle Spybot nepojede, teda ta rezidentní ochrana a budete muset pouštět častějc kontroly, ručně.

dzordz*

222hel, někde v nastavení Spybotu prostě dočasně zrušte rezidentní ochranu. Ve vedlejším tématu vám bena radil, jak ji zapnout, aby průběžně kontrolovala počítač, tak ji stejným způsobem teď zrušíte. Pak počítač úplně vypněte a po dalším zapnutí zase aktivujete Spybotovu rezidentní ochranu. Následně zkuste, jestli vám to stále blbne při restartování, nebo jestli to už funguje správně.

Beno, jak jsem to pochopil, tak TeaTimer sice jde, ale blokuje vypnutí a restartování počítače. Má to něco do činění s aktualizacemi a updaty, které mají také nastaveny nějaké eventy při vypínání a vzájemně se to bije. Po jednom regulérním vypnutí by se tyto měly dokončit a pak už Spybot pojede správně.

ahasver4*

Teda,já nevím,jestli tohle zrovna bude odpovídající rada ale já kdysi měl podobné problémy se Spybotem.A když mi došly nervy,tak jsem ho prostě smazal,vyčistil to Ccleanrem a byl klid.Spybot nikdy více..:)

222hel*
hodnocení

Nechci Spybota odinstalovat z Notebooku. Podle návodu od Beno jsem nainstaloval Spybota do druhého PC a je výborný.

Musí být někde chyba.

222hel*
hodnocení

Už jsem vyzkoušel dle rady úplně vše, ale jak spustím znova Spybota, tak se zasekne a konec

mě je zase záhadou, proč když udělal obnovu systému do data (nevím kterého), že mu opět naběhl Spybot, který instaloval před pár dny.

Jinak nevím jakou máte zkušenost s Teatimerem, ale z mých zkušeností je to spíše na zlobu. Řekl bych, že pc tím dost zpomalí, nehledě na to, že se to ptá na odsouhlasení každé změny v pc, kdy nezkušený uživatel "pro jistotu" vše zakáže a pak nechodí každý druhý program ... což může být shodou okolností i tento případ.

ahasver4*

Z tohoto důvodu,i má skušenost,jsem psal,že Spybot nikdy více!:)

222hel*
hodnocení

Vše jsem udělal a notebook vypnout nejde.

beri49*

Přeinstalovat systém, nainstalovat Spybota a určitě bude vše v pořádku - tedy pokud stále trváš na tom, že ho TAM MUSÍŠ MÍT!

ahasver4*

Beri49,jen se tak zeptám,ty by jsi kvůli Spybotu dělal reinstal?:)Jasně,je to vůle tazatele,co chce mít v PC ale za to by mi to nestálo...

beri49*

Já osobně určitě ne, ale jestliže ho tam tazatel chce mít za každou cenu a všechny prostředky vyčerpal, tak mu asi nic jiného nezbude :)

ahasver4*

:)Díky za odpověď.A hezkej den!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]